Published On: Pon, stu 19th, 2018
#3rd | By Desk

U Tomislavgradu u tijeku snimanje promotivno-turističkog filma o Pleternici i Tomislavgradu

U sklopu europskoga projekta “Kulturna ruta bećarca i gange” financiranoga iz programa Interreg IPA CBC ovih dana snima se promotivno-turistički dokumentarni film o Pleternici i Tomislavgradu. Tom prilikom ekipa zadužena za snimanje filma već drugi dan boravi u Tomislavgradu i ostaje još dva dana, s tim da su u Pleternici bili 3 dana.

Snimaju se kulturne znamenitosti, turističke atrakcije, gastro ponuda i sve ono što Tomislavgrad može ponuditi turistima. U ekipi se, osim snimatelja i režisera Alena Kocića, nalazi i poznati Englez, inače youtuber, Julian Mcdonnell, koji čak zna gangati i bavi se stand up komedijom i koji je ovom prilikom zadužen za upoznavanje s našim prirodnim i kulturnim ljepotama.

Između ostalog, do sada je snimana naša Hajdučka družina Mijat Tomić, enduro motori i motoristi, Hajdučke vrleti, Pećina u Bukovici, te ljepote Vrana i Blidinjeg jezera. Za sutra je planiran posjet i snimanje tomislavgradske spomen-bazilike, Franjevačkog muzeja, kulturno-umjetničkih društava, Šujice, te Karmela svetoga Ilije, prenosi Tomislavcity.com

Naši gosti bili su najviše oduševljeni ljubaznošću domaćina, a mi im i dalje želimo ugodan boravak u Tomislavgradu!

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare