Published On: Uto, pro 17th, 2019

U starom sefu koji su trebali uništiti radnici na otpadu pronašli blago

Radnici jedne britanske tvrtke za zbrinjavanje metalnog otpada su u starom zahrđalom sefu koji su trebali uništiti pronašli novčanice u vrijednosti 20 tisuća funti (oko 178 tisuća kuna).

Novac se nalazio u jednom od četiri stara sefa koja su završila na otpadu u britanskom Ipswichu i trebali su biti uništeni. Radnici su novac predali policiji još u travnju, a budući da sud nije uspio pronaći vlasnika, novac je pripao tvrtki, piše BBC.

So we've made it to the national news with our story. BBC Radio Suffolk are also interested in an interview so a Sackers…

Posted by Sackers Scrap Metal & Waste on Wednesday, June 26, 2019

“Bilo je očito da je novac u sefu proveo mnogo godina jer je bio pun prašine i oštećen od vlage”, ispričao je direktor tvrtke David Dodds. Dodao je da vjeruje kako je sef vjerojatno stajao u uredu stare tvornice te da je prilikom rušenja zaboravljen pa je s ostalim metalnim otpadom završio kod njih.

Novac su odlučili donirati dječjoj bolnici i ustanovi koja se brine za smrtno bolesne osobe.

“To je bilo zaista nevjerojatno otkriće. Presretni smo što su odlučili s nama podijeliti novac. To je divno iznenađenje koje nas je dočekalo baš prije Božića”, rekla je Liz Baldwin koja se nalazi na čelu jedne od ustanova koje su dobile donaciju./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare