Masovni prosvjedi o kojima bruje privatni  mediji u RH koje moš kupit ono za nikakve pare, “masovno” se  šire po hrvatskim dijelovima Federacije. Možemo s ponosom istaknuti informaciju da su se u Širokom Brijegu tamo kraj antifašističkog  spomenika Ruža, koje više nema, jelte, jer je odnesena na rekonstrukciju u hrvatskim bagerima, kad ju je pokosio […]

" />
Published On: Pet, velj 7th, 2014

U Širokom se na trgu okupile 4 cure. Bilo im neugodno pa otišle. Livnjaci proglašavaju hrvatsku republiku kraj spomenka kralju Tomislavu!

Masovni prosvjedi o kojima bruje privatni  mediji u RH koje moš kupit ono za nikakve pare, “masovno” se  šire po hrvatskim dijelovima Federacije. Možemo s ponosom istaknuti informaciju da su se u Širokom Brijegu tamo kraj antifašističkog  spomenika Ruža, koje više nema, jelte, jer je odnesena na rekonstrukciju u hrvatskim bagerima, kad ju je pokosio hrvatski rovokopač, radi hrvatske kanalizacije, dakle u  u komadićima,  okupile 4 osobe. Pažljivijim promatranjem okupljenog mnoštva utvređeno je da su osobe ženskog spola. Kad su ih novinari kojih je bilo 5 puta više pitali što su se okupili i zašto točno protestiraju , oni su rekli da je to fora da su dobili nekakve poruke na whatsup i da su išli kontajući da će biti tamo zgodnih frajera i da će se s nekima od njih uslikati za facebook.

Inače sutra u Livnu izlazi oko 50000 građana na trg protestirati. Tražit će ukidanje kantona i proglašenje hrvatske federalne jedinice, izlazak iz Federacije i prenošenje ovlasti na državu. Očekuje se od Tuzlaka, Zeničana da podrže Livanjsku inicijativu jer evo već dva dana federalni mediji bruje kako se svi moramo solidarizirati jedni s drugima pa se samtra da su Bošnjaci konačno shvatili kako izvor njihove neimaštine nije u tome što Hrvati imaju nego u tome što bošnjačka buržoazija krade.

poskok.info