Published On: Ned, srp 18th, 2021

U Sarajevu uhićen sin Sinana Sakića, osuđeni ubojica, osumnjičen za razbojništvo

Pripadnici policije Kantona Sarajevo uhitili su jučer, na osnovu potrage, R. S. iz Loznice, a kako Nova.rs saznaje, riječ je o najstarijem sinu Sinana Sakića, Rašidu Sakiću, koji je ovog puta osumnjičen za razbojništvo.

– On je uhićen jučer, te je u popodnevnim satima predan u nadležnost policijskih službenika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, priopćeno je iz Kantonalnog MUP-a, piše Srpskainfo.

Rašid Sakić je pjevačev najstariji sin iz prvog braka, a njegovo ime često se nalazilo na stupcima Crne kronike zbog sukoba sa zakonom.

U podužem dosijeu, Sakić ima upisano i ubojstvo zbog kog je proveo u zatvoru 12 godina. Mediji su ranije izvještavali o lošim odnosima u obitelji Sakić, koji su kulminirali nakon pjevačeve smrti.

Posljednji sukobi su izbijali zbog spora oko nasljedstva, zbog čega Sabina Sakić i sumnja da je Rašid podmetnuo požar. Protiv njega je Sinanova supruga Sabina svojevremeno podnijela prijavu zbog prijetećih poruka i poziva koje joj je, prema njenim riječima, Rašid upućivao još od listopada 2019. godine.

Rašid je od tog trenutka prijetio ubojstvom njoj i njenoj kćerki Đulkici Sakić, inače svojoj polusestri. Time su se otvorila mnogobrojna pitanja koja navode na kopanje životopisa osuđenog ubojice koji je zbog tog zločina ležao u zatvoru dvanaest godina, javlja Nova.rs