Published On: Čet, pro 20th, 2012

U Sarajevu "prosvjedi" protiv smaka svijeta

Manja skupina studenata okupila se u središtu Sarajeva kako bi “prosvjedovala” protiv smaka svijeta najavljenog za 21. prosinca, priredivši šaljivi igrokaz koji je uglavnom izazvao čuđenje prolaznika.
 
Histerija koju je izazvalo predviđanje kako po kalendaru starih Maja u petak slijedi kraj čovječanstva malo koga je doista zabrinuo u Bosni i Hercegovini opterećenoj brojnim problemima.
 
Mediji se tek sporadično komenirali ovu temu, uglavnom sugerirajući kako je rječ o gluposti, no neki su odlučili to iskoristiti kao povod za dobru zabavu.
 
Slijedeći najavu prosvjeda koja se jučer pojavila na nekim internetskim portalima i društvenim mrežama, desetak mladića stiglo je oko 14 sati na središnji sarajevski trg noseći plakate s neobičnim porukama poputMajo, ti si za sve kriva, Nema logike, Error 404 – smak svijeta not found i Svak’ smeta.
 
Naoružani takvim porukama odvažili su se i na šetnju do Baščaršije. Novinarima su dobacili tek kako se dobro zabavljaju no pripremili su i nešto konzervirane hrane – u slučaju da smak svijeta ipak uslijedi.
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare