Published On: Uto, lis 21st, 2014

U Rusiji možete iznajmiti osobu koja će s vama razgovarati i popiti čašicu pića

Nova usluga pojavila se u St. Peterburgu – iznajmljuju se osobe za slušanje, razgovor i čašicu.
Pokretač servisa Andrej Bjelov koji je neko vrijeme živio u Moskvi, kaže da mu je ideja sinula tijekom samotnih večeri koje je provodio u glavnom ruskom gradu.
Razmišljao sam tada o tome kako bi bilo dobro omogućiti ljudima da nazovu prijaznu i razumnu osobu, s kojom bi prije svega bilo ugodno razgovarati, rekao je Bjelov za Piter TV. Bjelov ističe da je u prvom planu razgovor, a ne piće, ali da njegovi djelatnici neće odbiti votku ako im se ponudi.
Po njegovim riječima, netom po pokretanju servisa uslijedili su pozivi zainteresiranih samotnika, koji se ipak još uvijek većinom boje primiti stranca u dom. Više od muškaraca zovu žene.
Bjelov ipak nije prvi koji je pokrenuo iznajmljivanje osoba za druženje. Slična usluga već postoji u Dnjepropetrovsku u Ukrajini gdje posao ide dobro, za što je zaslužna uglavnom potražnja sa ženske strane.
U Andrejevoj agenciji uz njega je zaposleno još troje djelatnika – dvoje s glumačkim i jedan s glazbenim obrazovanjem. Bjelov nije angažirao psihologe smatrajući da im je pogled suviše zamračen profesijom.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare