Published On: Čet, lis 24th, 2019

U Rimu je netko prilično polupao vozilo Komšićevog ambasadora

U glavnom gradu Italije oštećeno je diplomatsko vozilo u vlasništvu Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Rimu.

Iz Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine potvrdili su za Klix.ba da je putničko vozilo u vlasništvu Veleposlanstva BiH u Rimu oštećeno tijekom noći dok se nalazilo parkirano na dozvoljenom mjestu.

Obaviještena je policija koja je napravila zapisnik, a o cijelom slučaju je obaviješteno i osiguravajuće društvo“, rekli su iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Riječ je o automobilu marke Škoda na čijim se registarskim tablicama nalaze oznake CD (Corps Diplomatique) i DH (oznaka za državu Bosnu i Hercegovinu).

Informativnom portalu Klix.ba javilo se nekoliko čitatelja iz Rima koji su podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, a koji su kazali kako nije rijetkost da se vozila Veleposlanstva BiH u Italiji nepropisno parkiraju ispred zgrade diplomatsko-konzularnog predstavništva unatoč tome što Veleposlanstvo BiH u Rimu ima mogućnost korištenja garaže i tri parking mjesta.

Podsjećamo u Rim je nakon nasilne sječe hrvatske diplomacije poslan Komšićev ambasador Slavko Matanić. Član je SDP-a.

Očekivalo se da će katoločki kler u BIH stopirati imenovanje Komšićevog ambasadora u Vatikan. No umjesto toga hrvatski narod gledao je uskršnje kucanje Puljića i Komšića.

JE LI VATIKAN SVJESTAN ŠTO JE PULJIĆ URADIO? U prvom redu majorizatori Hrvata-katolika i njihovi pomagači

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare