Published On: Čet, lis 13th, 2016

U pucnjavi u Beogradu ubijen vođa navijača Partizana


Jedna osoba je ubijena, a druga teško ranjena u pucnjavi do koje je došlo na raskrižju Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića u Beogradu.
Kako prenose beogradski mediji, incident se dogodio u neposrednoj blizini zatvora, a neslužbeno se saznaje, jedno vozilo je izrešetano.
Brojne policijske patrole upućene su na lice mjesta, a kako navode mediji, motivi napada za sada nisu poznati, prenosi B92.
Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi ubijen je u četvrtak oko 21 sat u pucnjavi na raskrižju Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića, nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu.
Osim njega, u pucnjavi je teško ranjena još jedna osoba, a kako se saznaje, riječ je o čuvaru zatvora M. Đ. Pucnjava se dogodila kada su iz vozila u pokretu iz automatskog oružja ispaljeni rafali na dva automobila, BMW i Opel. U BMW-u je bio Stanković, dok je ranjeni čuvar bio u Opelu, piše Blic.
Sale Mutavi dospio je u žižu javnosti nakon što je objavljen snimak na kojem se vidi kako on sa još trojicom muškaraca 28. travnja tuče tadašnjeg direktora FK Partizan Miloša Vazuru.