Published On: Čet, sij 28th, 2021

URADILA JE TO U PREDVEČERJE DANA HOLOKAUSTA: Treći je dan otkada je Turkovska u nebo uzdigla Sakiba, ćaću ritualnih ubojstava BH građana, trenera napadača na WTC

  • Koliko ste HDZ reakcija upratili na ovu temu?
  • I što mislite zašto nema niti jedne jedine reakcije?
  • Smatrate li ih još vašim predstavnicima  u BIH vlastima?
  • Istu šutnju imali ste kada je bošnjački politički vrh po koji ono put uzdizao ratnog zločinca Rasima Delića, jednog od petorice vođa Prostora Džihada a Komšić tvrdio da se radi o vojsci koja je jedina nosila antifašističke vrijednosti. I tada su u HDZ šutjeli. Kao i u predvečerje genocida nad Armencima kada je političko Sarajevo uzdiglo tursku zastavu na austrijsku vijećnicu. Šutnja o genocidu nad Armencima, šutnja o Rasimu Deliću i šutnja o Biserinoj ljubavnoj poeziji u čast trenera ubojica US i BIH građana, izdaja je hrvatskog naroda i izrugivanje bratskom američkom narodu. Narodu za koji je život dao i naš najveći sin Petar Herceg Tomić. Kojem se nisu sjetili ni spomenik dići. No zato jesu raznoranim likovima iz mračnih strana naših mračnih prošlosti. Legitimna je to izdaja nasm njihovog naroda, od strane naših legitimnih “vođa” i “onih koji štite naša prava”.

 

Što je HDZ?

Stranka odijela ili stranka koju plaćamo da brani naše interese?

Za nas su stranka odijela. Oni ne brane naše interese. Oni se ne bave politikom. Oni su naprosto odvojeni od naroda. Interesna elita, sekta, koja samo gleda svoj partikularni interes. Razjedinjeno međusobno, mrze jedni druge a predstavljaju se strankom koja je eto “ujedinjena u brizi za nama”

Da je veliki Don Ivan Musić znao u što će se pretvoriti pokoljenja koja dolaze, pustio bi Osmanlijama da do kraja završe s nama.

AUGUSTINA OPROSTI NAM I drugi put, da se rodiš u nekom boljem, hrabrijem i ponosnijem narodu