Policijski timovi Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojske županije (ZDŽ) rano jutros realizirali su opsežnu policijsku akciju kodnog naziva “Mreža 3”, u kojoj je uhićeno 14 osoba. U ranim jutarnjim satima počeli su istovremeno pretresi na 21 lokaciji na području Zenice, a riječ je o akciji MUP-a ZDŽ koja je usmjerena na otkrivanje i […]

" />
Published On: Sri, ruj 25th, 2019

U policijskoj akciji “Mreža 3” uhićeno 14 dilera, traga se za još dvije osobe

Policijski timovi Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojske županije (ZDŽ) rano jutros realizirali su opsežnu policijsku akciju kodnog naziva “Mreža 3”, u kojoj je uhićeno 14 osoba.

U ranim jutarnjim satima počeli su istovremeno pretresi na 21 lokaciji na području Zenice, a riječ je o akciji MUP-a ZDŽ koja je usmjerena na otkrivanje i procesuiranje osoba koje se sumnjiče za izvršenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

Prema riječima Aldine Alić, glasnogovornika MUP-a ZDŽ, aktivnosti se poduzimaju u suradnji i pod nadzorom Tužiteljstva ZDŽ te se postupa po naredbama Općinskog suda u Zenici.

– U akciji je uhićeno 14 osoba, za dvije osobe se još traga. Jedna osoba već je stavljena u pritvor – kaže Alić, prenosi Avaz.