Published On: Wed, Dec 11th, 2013

U petak defile Moto Mrazova u Širokom Brijegu

Iz Moto kluba Široki u ovo predblagdansko vrijeme kreću u simpatičnu humanitarnu akciju ”Moto Mrazovi”, motociklisti obučeni u odijela Djeda Božićnjaka, a cilj im je darovati i razveseliti štićenike Doma za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju ‘Marija naša nada’ u Širokom Brijegu.

MK Široki je prošle godine također pomogao Domu financijski i materijalno, a sve to uz potporu ljudi koji su sudjelovali u humanitarnoj tomboli na ovogodišnjem moto-susretu u Širokom Brijegu.

Skup Moto Mrazova je u petak, 13. prosinca u 13 sati na Trgu širokobrijeških žrtava, a u 13:30 sati planiran je obilazak Doma Marija naša nada te druženje i darivanje štićenika.

Moto klub Široki osnovan je 2008. godine, a na moto sceni su od 2000. godine. MK Široki čini skupina prijatelja i ljubitelja motocikala koji se skupa voze, družu i putuju, pomažu ostalim udrugama u gradu te sudjeluju u raznim humanitarnim akcijama. Bili su na moto susretima diljem Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije i Austrije. MK Široki zadnjih pet godina organizira moto susret u Širokom Brijegu na kojem svake godine nastupaju poznati bendovi i pjevači iz regije. I 2014. godine planiraju organizirati 6. motorijadu u Širokom Brijegu.
Bljesak.info