Published On: Pon, kol 19th, 2019

U nesreći kod Dubrovnika poginuo mladi hrvatski reprezentativac

Na predjelu Batahovine u Dubrovniku nešto iza ponoći došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, a jedna je osoba lakše ozlijeđena, javlja PU dubrovačka.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Dubrovnika u pravcu Sustjepana, te je u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, vozilom skrenuo desno i udario u brdo.

Kasnije je ustanovljeno da je poginuo Andro Zarač (19), mladi hrvatski reprezentativac u futsalu i igrač MNK Squarea.

 

Sinoć iza ponoći na povratku s malonogometnog turnira u teškoj prometnoj nesreći poginuo je mladi igrač Squarea Andro Zarač (19). Ovom prilikom izražavamo sućut njegovoj obitelji. Počivao u miru Božjem 🙏

Posted by MNK Square Dubrovnik on Monday, August 19, 2019

“Sinoć iza ponoći na povratku s malonogometnog turnira u teškoj prometnoj nesreći poginuo je mladi igrač Squarea Andro Zarač (19).  Ovom prilikom izražavamo sućut njegovoj obitelji. Počivao u miru Božjem”, objavio je njegov klub.

Vozač i 18-godišnja suputnica pali su na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po kolničkoj traci. Zbog zadobivenih ozljeda 19-godišnji vozač mopeda smrtno je stradao na mjestu događaja, dok je suputnica zadobila lakše ozlijede.

Vozač mopeda i suputnica su za vrijeme vožnje nosili zaštitne kacige. Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren, navodi se u priopćenju PU dubrovačke.