Published On: Čet, sij. 25th, 2018

U Mostaru uskoro najluksuzniji hotel na Balkanu

Hotel će po kvaliteti materijala i opreme, te sadržaju, kapacitetu, uslugama koje pruža, biti jedan od luksuznijih na Balkanu. 

Izgradnja jedinstvenog hotela ‘Marriott’ Mostar, poznatog svjetskog lanca hotela, na mjestu nekadašnjeg simbola grada, hotela ‘Ruža’, u završnoj je fazi i konačno bi trebala biti završena u travnju.

Rukovoditelj gradnje hotela Esved Dugalić izjavio je za Faktor da se radovi odvijaju punom parom. ”Otvaranje novog hotela može se očekivati koncem travnja tekuće godine.

U tijeku su završni radovi, keramičarski, staklarski, gipsarski i bravarski. Urađeno je više od dvije trećine građevinsko – zanatskih radova. Uskoro dolazi na red opremanje i skupocjeni namještaj”, ističe Dugalić.

Na gradilištu svaki dan radi 150 radnika, s tim da će se broj radnika, prema Dugalićevim riječima, kako vrijeme bude odmicalo, povećavati.

Inače, početni izgled projekta je dorađen inovativnim detaljima, u skladu sa zahtjevima projektanta i velikog svjetskog lanca hotela ‘Marriott’.

Hotel ‘Marriott’ u Mostaru će biti hotel s pet zvjezdica s površinom većom od 27.000 metara kvadratnih. Imat će 182 sobe i apartmane, sedam različitih restorana, tri različita bara, dvorane za sastanke, koncertnu dvoranu, bazen na vrhu hotela, spa centar, podzemnu garažu…, a sve to neposredno uz Stari most. Hotel će po kvaliteti materijala i opreme, te sadržaju, kapacitetu, uslugama koje pruža, biti jedan od luksuznijih na Balkanu.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer