Published On: Sri, lis 21st, 2020
#3rd | By Desk

NIJE AKADEMIK: Trgao lančiće s vrata, priznao i druga kaznena djela…

U utorak 20. listopada oko 21:30 sati patrola policije PU Mostar je, obavljajući redovite poslove i zadatke na lokalitetu Nove gradske magistrale, uočila osobu koja je odgovarala opisu osobe za kojim je raspisana potraga.

Za njim je postojala osnovana sumnja da je na području grada Mostara počinio više kaznenih djela – trganje lančića s vrata.

Prilikom prilaska osobi, isti se daje u bijeg nakon čega ga djelatnici policije vrlo brzo sustižu i lišavaju slobode. Radi se o A.B.(1988) iz Trebinja, nastanjen u Mostaru, te nakon što je potvrđeno da se radi o osobi za kojim je raspisana potraga, isti je lišen slobode i zadržan u službenim prostorijama PU Mostar.

Prilikom obrade navedenog, isti je izjavio i potvrdio da je tijekom proteklog razdoblja na području grada Mostara izvršio oko 6-7 kaznenih djela i to trganje lančića s vrata te provalne krađe u obiteljske kuće.

Također, tijekom obrade osobe, isti je izjavio da je za određenu osobu iz Mostara vršio preprodaju opojne droge te su tom prilikom djelatnici policije prikupili saznanja o navedenoj osobi i u tijeku su daljnje mjere i radnje.

Za protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, registrirano je sedam prijava, od čega na području Mostara jedna, na području Čitluka jedna, na području Čapljine dvije i na području Konjica tri.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva slučaja i to na području Mostara.

Zabilježene su dvije prometne nezgode i to na području Mostara u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, navodi se u dnevnom izvješću MUP-a HNŽ.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>