Published On: Čet, lip 3rd, 2021

U Mostaru švercao migrante i bježao policiji, htio ih je izgurati s ceste

POLICIJA u Mostaru uhitila je rano jutros muškarca nakon filmske potjere tijekom koje je krijumčar migranata pokušao policijsko vozilo u nekoliko navrata izgurati s ceste.

Prema priopćenju iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, policijska ophodnja je oko 4:30 u središtu Mostara pokušala zaustaviti vozilo marke Alfa Romeo čiji se vozač odbio zaustaviti na zahtjev. Nakon toga se velikom brzinom udaljio prema magistralnoj cesti M-17.

U vozilu nađena četiri migranta bez dokumenata

Za vozilom je organizirana policijska potjera sa zvučnom i svjetlosnom signalizacijom, na što se vozač također oglušio te je nastavio bježati. U više navrata bjegunac je pokušao izgurati policijsku ophodnju s ceste. Civilno vozilo je ipak zaustavljeno nakon potjere u sjevernom dijelu Mostara te je utvrđeno da je njime upravljao 26-godišnjak. Zajedno s njim u vozilu su bila četiri migranta koji nisu posjedovali nikakve osobne isprave te su predani službi za poslove sa strancima.

Krijumčar migranata je uhićen, a nad njim se provodi kriminalistička obrada, nakon čega će biti predan u nadležnost tužiteljstva.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x