Published On: Uto, lip. 12th, 2018
#3rd | By Desk

U Mostar sletio jedan od najluksuznijih zrakoplova na svijetu

U Zrakoplovnu luku Mostar u ponedjeljak je sletio jedan od najluksuznijih zrakoplova na svijetu, atraktivni crni Boeing 757. Zrakoplov je to koji smatraju luksuznim hotelom s krilima, a pripada američkoj kompaniji TCS World Travel, specijaliziranoj za privatna i lukzusna putovanja, piše Klix.

Luksuzna letjelica jučer je u Mostar dovela šezdesetak biznismena koji su na putovanju balkanskim zemljama, a u Mostar su doletjeli iz Ljubljane. Njihov mostarski domaćin bila je turistička agencija Fortuna Tours, a gosti su nakon nekoliko sati provedenih u Hercegovini odletjeli na narednu destinaciju.

Sam zrakoplov je prerađena verzija Boeinga 757 koji u standardnoj izvedbi ima 233 mjesta. Luksuzna inačica predviđena je za 75 putnika, a unutrašnjost je uređena u skladu s luksuznim dizajnerskim rješenjima poznatih svjetskih inženjera iz ove oblasti.

Luksuznom letjelicom pohvalili su se i radnici mostarske Zrakoplovne luke na službenoj Facebook stranici, kazavši da tijekom godine TCS organizira nekoliko različitih putovanja u trajanju od dva do četiri tjedna na razne destinacije. Svako putovanje je isplanirano do najsitnijih detalja i prezentira se prilikom odabira ture, a putnicima se daje mogućnost da ga dodatno obogate svojim željama i zahtjevima.