Published On: Tue, Aug 20th, 2013

U KB Mostar djevojka iz Livna podlegla od zadobivenih ozljeda, dječak se oporavlja

U proteklom razdoblju bili smo svjedoci brojnih prometnih nesreća koje su za posljedicu imali teško ozlijeđene i poginule osobe.

Već prije smo izvijestili kako je na magistralnoj cesti između Livna i Tomislavgrada 05. kolovoza došlo do prometne nesreće u popodnevnim satima kada su motociklom s kolnika sletjeli N.P. (1996.) iz Livna koji je bio vozač i Martina Klišanin (1995.) iz Livna koja je bila suvozačica na motociklu.

Ona je zbog težine zadobivenih ozljeda nakon ukazane liječničke pomoći u bolnici u Livnu upućena u KB Mostar gdje je nekoliko dana nakon prijema putem medija zatraženo darivanje krvi kako bi se njen život spasio. Prema informacijama iz Službe za informiranje KB Mostar za Bljesak.info, Klišanin je proteklog tjedna podlegla od zadobivenih ozljeda.

Također, zanimali smo se i za zdravstveno stanje dječaka (2002.) teško ozlijeđenog uprometnoj nesreći kod studentskog centra u Mostaru, kada je sa nekoliko svojih prijatelja vozeći bicikl naletio na automobil.

Tom prilikom je zadobio po život opasne ozljede, ali prema navodima iz Službe za informiranje KB Mostar dječak se oporavlja, te je stabilnoga zdravstvenog stanja i prebačen je na odjel URL i maksilofacijalnu kirurgiju.