Published On: Sub, lis 19th, 2019

U borbi s Dodikom SDA je legalizirala vrlo opasan mehanizam – blokade institucija

Blokadu formiranja Vijeća ministara provodi tko?  – Bošnjačke partije potpomognute radikalnim bošnjačkim nacionalistom Željkom Komšićem.  Cilj je do lokalnih izbora stvoriti privid u Sarajevu kako je SDA glavni branitelj Bosne, istovremeno oslabiti Konakovića i srušiti novu vlast Kantona Sarajevo predvođenu Našom Strankom.

 

Kako to preko noću učiniti? Lijepo. Stalnim napadima na Dodika i Čovića.

SDA je skupa sa Željkom Komšićem, uvjetujući formiranje Vijeća ministara raznim uvjetima, iz silne potrebe da se naživcira Dodika, i podigne imidž u sarajevu, izgubila važan alat.

Mogućnost da sutra zamjeri Hrvatima što ne žele biti dio vlasti koja ne bi ispoštovala odluku Ustavnog suda.

Zadnje nade bošnjačkog nacionalizma uperene su ka OHR-u.

No njegovih pulena za formiranje novih Platformi više nema.

Osim da možda AID poubija cijelo Tužiteljstvo BIH, cijeli  VSTV i sve suce koji su osudili Lijanovića, te da nekako s njim , Zvonkom i Slavkom sklepaju nekakvu novu Alijansu il Platformu. Izvući će se iz kakvog šešira kakav tužni Zubak, Zelenika, nekakvih ustašoida se uvijek da naći.

Doduše ubojstva u Sarajevu, bez posljedica, i nisu neka novost.

Cilj opravdava sredstva. A cilj je ovdje Domovina. Naša i samo naša domovina. Ne nekakva domovina koju ćemo dijeliti skupa s njima, našim agresorima , koji su , dok smo se mi borili za prostor džihada, dijelili našu zemlju. Jel tako?

Tako je.

Domovina, kako znamo ne pita za žrtve.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare