Published On: Pon, srp. 9th, 2018

U BiH se do petka očekuje nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom

Od početka novog radnog tjedna u BiH se očekuje nestabilno vrijeme s pljuskovima i grmljavinom u BiH koje će se zadržati sve do petka.

U ponedjeljak će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Na jugoistoku Hercegovine lokalni pljusak je moguć poslije podne. Maksimalne dnevne temperature kretat će se od 20 do 26, na jugu od 27 do 32 stupnjeva.

Nešto bolje vremenske prilike očekuju nas u utorak kada će u većem dijelu zemlje biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. No, mogući su rijetki i slabi lokalni pljuskovi. Dnevne temperature će u većini zemlje biti nešto više u odnosu na ponedjeljak, od 22 do 28, dok će na jugu temperature zraka biti iste.

Umjereno oblačno s lokalnim pljuskovima poslije podne bit će u Bosni u srijedu, dok se u Hercegovini očekuje pretežno vedro. Maksimalna dnevna temperatura će biti 29, a na jugu do 32 stupnja.

Nestabilno s kišom, pljuskovima i grmljavinom bit će i u četvrtak. Jutarnje temperature će se kretati od 13 do 19, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 23 do 29, na jugu do 33 stupnja.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer