Published On: Pet, velj 25th, 2022

Tvrtko Milović u inicijativnom odboru HRS-a

Hrvatska republikanska stranka (HRS) oglasila se priopćenjem za javnost povodom formiranja inicijativnog odbora u Kiseljaku.

Pavao Softić, Tvrtko Milović, Miro Perić i Željko Budimir čine inicijativni odbor HRS-a Kiseljak i u sljedećem periodu će koordinirati aktivnostima organizacije općinskog odbora HRS-a.

-Središnja Bosna plaća visoku cijenu promašene politike aktualnog vodstva hrvatskog naroda u BiH. Politika bez strategije i cilja. U trenutku apsolutne neravnopravnosti hrvatskog naroda u BiH, vodi se bjesomučna borba za fotelje. Narod je izgubio povjerenje i doživljava nepravdu na svakom koraku, a ponajviše to osjete Hrvati Središnje Bosne, navodi se u priopćenju.

HRS za sebe kaže da je pokazao da postoji “alternativa političkom jednoumnom monopolu”.

-Potrebna nam je katarza, a tu katarzu mogu donijeti samo oni koji se iskreno i bez skrivenih namjera bore za interese svoga naroda. To je u ovom trenutku HRS koji je djelima i radom pokazao kako itekako postoji alternativa političkom jednoumnom monopolu koji vlada u hrvatskom narodu. Cilj nam je kapitalizirati to na sljedećim Općim izborima, što ćemo i napraviti, istaknuto je u priopćenju HRS-a./HMS/

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Blanka
Blanka
2 mjeseci prije

Kako sad aeres u Kiseljaku kad je preCjednik rek’o neki dan na N1 da aeres nema infrastrukture u središnjoj Bosni….
PreCjednik ope’ losa meteorologija…