Published On: Ned, ožu 26th, 2023

Tvrdnje iz SDA sve su smješnije: Tvrde da su Bošnjaci jedina nacionalna manjina na tlu Europe, koja ima čak dva državna predsjednika. Jednog je manjina nametnula narodu…

Kako navodi u izjavi za javnost, jasno je da bi se najavljenim rješenjima pogodovalo isključivo HDZ-u BiH, stranci koja bi postala ustavna kategorija i koja vlast ne bi formirala s onim bošnjačkim i probosanskim strankama koje imaju najveće povjerenje birača već bi imali luksuz da biraju one koji im ponude najviše ustupaka.

-Uzimajući obzir amandmane nametnute u izbornoj noći i najavljeno novo nametanje, evidentno je da Visoki predstavnik i dio međunarodne zajednice nastoje bošnjačku većinu u FBiH i državi BiH svesti na nivo nacionalne manjine kojom će upravljati stranke sa srpskim i hrvatskim predznakom, odnosno Beograd i Zagreb. Protivljenje ovoj odluci na sve moguće načine je obveza svih bosanskohercegovačkih patriota, a pristajanje na nametanje ovog modela ili šutnja samo zbog pozicija u vlasti predstavlja prvorazredni čin izdaje, zaključuje Zaimović.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
17 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dimitrije Pantić

Karma je čudo! Ako se čini nešto sto nije etički ispravno kad tad zasmrdi pred vlastitim dvorištem. Dobri Bosnjani su spremni da se igraju ili uvlače u razne rabote. I kad se uzrokom svojih rabota ili poteza opeku, onda kmece zbog toga. Medjunarudna zajednica i njihovi faktori su upozoravali SDA i Bakira Izetbegovića da prestanu se lazno predstavljati Hrvatima i zauzimati njihova mjesta u institucijama BiH i naravno sindrom Željko Komsic bošnjačkog udruženog poduhvata da Hrvatima izaberu člana predsjedništva BiH. Nisu bili spremni da se izvrši izmjena izbornog zakona i legitimnog predstavljanja.. I sada slijedi nastavak kmečanja zbog nametanja izmjena izbornog zakona. I sad Bošnjacima ne ide u korist zbog mogućeg odblokiranja FBiH.

2 months ago zadnji put uredio Dimitrije Pantić
Mujguri 93.

Kolega, sve si u pravu i sve ti je točno osim naziva “Dobri Bošnjani” za BH Turke (kao takvi nastali potturčivvanjem), a koji su se, valjda u šali, samoprozvali nekakvim tzv. bošnjacima, 93. godine. Naziv “Dobri Bošnjanin” je u srednjovjekovnoj Bosni bio plemićka titula, a ne naziv za narod.

Katarina🇭🇷Kosača

Trebamo shvatiti da to nisu nikakvi tzv.bošnjaci već su vam to zamaskirani turčići,lukav potez turčića da se samoproglase 93g imenom svog plijena tek onda mogu svojatati oteto i legalizirati otimačinu!

Bošnje banda terorista

Oni su nastali 1992 i nisu bošnjaci nego Tunje po njivovom tvorcu Muhamedu Filipoviću zvanom Tunjo.hahahahaha

Anonimac

A tunju sam osobno slušao da su mu preci nastali od nekog kanonika Franje Filipoviča u srednjoj Bosni postoji jedno veliko selo Mošunj se zove gdje ona velika pješčara otprilike pola sela nosi prezime Bošnjak i Filipović .

Bošnje banda terorista

Pa eto odakle je dobio ideju da napravi naciju.Nikad nije postojala nacija bošnjaci nego familije a to dokazuju i prezimena hrvata i muslimana pa čak i srba.JA da se prezivam Bošnjak tužio bi SDA za zloupotrebu moga prezimena i uzeo bi im velike pare.Neka plati stoka nevaspitana i teroristička.

2 months ago zadnji put uredio Bošnje banda terorista
drZlikovac

Točno…od Delipopa Filipovića ,još i danas u Zagrebu postoji njegova kuća “Crna škola” pretvorena u Sjemenište…

Anonimac

Doče se do toga da je bošnjački presednik željko komšič najviše pomogao otvaranju očiju sljepim strancima i time najviše pomogao hrvatima da se izbore za svoju ravnopravnost koja je njihovim odlukama bila dovela do ponovnog rata jer katolici hrvati nikad neče pristati na podjelu bih između Srba i bošnjaka a vlasnika bih prije dolaska turska.

Veritas

Ovo kako se ponašaju ef. Mirsad Zaimović i njegovi pajdaši iz SDA,
vrijedi izreka sv. Augustina: “Credo quia absurdum” – Vjerujem
jer je apsurdno. Upravo tako: apsurdno ponašanje političkih
gubitnika! Za njih nije apsurdno da po treći put biraju Komšića
u Predsjedništvo BiH usprskoj i protivno volji Hrvata, jednog od tri
konstitutivna naroda u onome što se naziva “demokratska” BiH.

Anonimac

Po četvrti put su muslimani nametnuli Komšića Hrvatima. Prvi put od 2006-2010 drugi put od 2010 do 2014 treći put od 2018 do 2022 i četvrti put od 2022 do 2026. To će pisati u udžbenicima povjesti kakvu su podlu politiku vodili muslimani pokušavajući da dekonstituiraju Hrvate u BiH. Kadri smo oprostiti, ali i zauvijek pamtiti.

Izmetbegović

Niste još manjina ali za 20-30 god ćete biti pot.ur.ice..

Anonimac

Mi smo preživjeli turski zulum i nismo htjeli bit to što si ti ako si uopće siguran štosi .

Josip Broz TiTo🇭🇷

Čuj muđahedina i”vapaj za slobodom”! Qurve muđahedinske tko vas ne zna skupo bi vas platio! Države dobit nećete NIKADA pa ni tada!

Bošnje banda terorista

Dobro rečeno oni jesu manjina u europi,a europljani nikad neće biti.Uskoro osnivanje EUPOLICE,EUFORCE i EUPASSPORT Europa postaje jedna nacija sa jednom vojskom,i jednom saveznom policijom.Već je to pomalo testirano.Dolaze velike promjene.A budite sigurni ko se bude opirao EUROPIZACIJI biće uništen,Male nacije će postepeno nestajati.Sami ste to tražili niste htjeli biti jugosloveni sad ćete biti neki europejci sa balkana,i po cijeloj europi,zaboravićete svoj jezik i običaje postepeno ništa neće ostati ni sjećanje na neku malu naciju.

drZlikovac

Bolje biti i tunguzi nego jugići ,drugim ričima serbi..

Nisam kriv !

Ooo p o s e r e m ti se na terorističku krepalinu šugoslaviju !
SSroljo smrdski ti čekaš na nafaku iz Eu !
Hebo ti Putin Koticu !

EugenSavojskiPrži

Kako je onda bio tzv.genocid ako su kreteni većina,znači nije bio genocid i naravno,ciganija nije nikakva većina,možda na 23% trenutno okupiranog dijela od strane muđahedina!