Published On: Sat, Nov 9th, 2013

TUZLA: Mladiću koji je objavio snimku tuče prijete smrću!

Dvadesetogodišnji Kenan Bibuljica iz Tuzle koji je postavio video snimku premlaćivanja učenice Mješovite srednje škole iz Tuzle na YouTube dobio je prijetnje smrću, a požalio se u petak na odnos policije prema sebi.

Snimka na njegovu YouTube kanalu i facebook profilu izazvala je zgražanje u cijeloj BiH i regiji, a nakon što su učenice Dž. K., A. P. i S. Š., koje su pretukle i zlostavljale kolegicu, izbačene iz škole, dobio je i prijetnje smrću.

“Od Dž. K. sam dobio prijetnje. Ubrzo mi je prijetila i njezina mama, koja je rekla kako će me pojesti crna zemlja ako snimku ne uklonim. Sljedećih dana javljali su se neki njihovi prijatelji, koji prijete kako će me istući”, rekao je Kenan Bibuljica, koji je objavio snimku zlostavljanja djevojčice iz Tuzle.

Dodao je da nije autor snimke, ali da ju je objavio te da se još nalazi na njegovu facebook profilu.

“Javljaju se i mnogi drugi ljudi, koji mi daju potporu, ali vjerujte da zbog prijetnji gotovo i ne izlazim iz kuće”, rekao je Bibuljica za lokalne medije.

Požalio se i na tretman kod policije Tuzlanske županije. Posvjedočio je da je pozvan u MUP na saslušanje te da mu je tada oduzet mobitel i sim kartica.

“Oduzeli su mi mobitel i rekli da za dva dana dođem po njega. Kada sam otišao po mobitel, rekli su mi kako oni nemaju ništa više s tim. Prijetnje sam prijavio policiji, imam dokaze, ali me boli to što sam ispao kriminalac zato što sam objavio snimku”, ističe Bibuljica.