Jedna Talijanka našla se na sudu nakon što ju je tužio vlastiti 16-godišnji sin, a sve zbog fotografija koje je ona objavljivala na Facebooku. Naime, mladić je podigao tužbu protiv svoje majke jer je na društvenoj mreži objavljivala njegove fotografije bez njegova znanja i pristanka, a većinu tih fotografija nije ona niti snimila. Obiteljski sud […]

" />
Published On: Čet, sij 11th, 2018

Tužio majku zbog objavljivanja fotografija na Facebooku, dobila kaznu kakvu nije slutila

Jedna Talijanka našla se na sudu nakon što ju je tužio vlastiti 16-godišnji sin, a sve zbog fotografija koje je ona objavljivala na Facebooku.

Naime, mladić je podigao tužbu protiv svoje majke jer je na društvenoj mreži objavljivala njegove fotografije bez njegova znanja i pristanka, a većinu tih fotografija nije ona niti snimila.

Obiteljski sud u Rimu majci je tako zabranio da objavljuje sinovljeve fotografije, a ako to prekrši, prijeti joj kazna od 10.000 eura.

Tinejdžerova majka i otac su trenutno u fazi rastave braka pa je sigurno i to utjecalo na njegovu tužbu. Majka mora obrisati sve fotografije, snimke i druge objave koje imaju veze s njezinim sinom.

N1