Muškarac iz Sjeverne Karoline bio je toliko potresen svojim razvodom da je zbog njega tužio ljubavnika svoje žene za kojeg tvrdi da je kriv za konac njihovog braka. Ova tužba rezultirala je pobjedničkom presudom u visokom iznosu od 750 000 tisuća dolara odnosno nešto više od 5 milijuna kuna. Kevin Howard je ljubavnika svoje bivše […]

" />
Published On: Pet, lis 4th, 2019

Tužio ljubavnika svoje žene za razaranje braka i dobio više od 5 milijuna kuna

Muškarac iz Sjeverne Karoline bio je toliko potresen svojim razvodom da je zbog njega tužio ljubavnika svoje žene za kojeg tvrdi da je kriv za konac njihovog braka. Ova tužba rezultirala je pobjedničkom presudom u visokom iznosu od 750 000 tisuća dolara odnosno nešto više od 5 milijuna kuna.

Kevin Howard je ljubavnika svoje bivše supruge tužio zbog otuđenja naklonosti, a budući da u nekim od američkih saveznih država na to ima potpuno pravo dobio je parnicu, potvđuju sudski dokumenti.

Otuđenje naklonosti poznatije je kao američki zakon o razaranju braka, dozvoljava jednom bračnom partneru da tuži osobu zbog namjernog ometanja bračne veze, tvrdi CNN.

 

Howardu je ponašanje njegove supruge bilo izrazito čudno i zbog toga je unajmio privatnog detektiva koji je potvrdio njegove sumnje o bračnoj nevjeri. Kaže kako je ljubavnika svoje bivše supruge tužio kako bi ukazao na svetost braka.

– Tužio sam jer mislim kako je važno da ljudi razumiju svetost braka koja je izrazito važna u sadašnjim vremena – rekao je za WITN novopečeni milijunaš slomljenog srca.