Published On: Ned, srp 29th, 2018

Tucak: Srbija je fantastična, ali dobili smo ju triput zaredom i dobit ćemo je opet

dnevnik.ba

Izbornik Hrvatske reprezentacije Ivica Tucak nije mogao voditi svoju momčad u borbi za broncu protiv Talijana, ali očito je dobro odradio posao prije utakmice, piše Jutarnji.hr.

Tucak je zbog isključenja protiv Srbije u polufinalu morao ostati na tribini u sinoćnjoj utakmici u kojoj su Barakude s 10:8 osvojile prvu europsku broncu za Hrvatsku.

“Neposredno pred odlazak na utakmicu rekao sam momcima da ova medalja za nas ima zlatan sjaj i da moramo napraviti sve da je uzmemo. Zaista od srca komplimenti momcima, odigrali su fantastičnu utakmicu, jednu briljantnu utakmicu u jednoj rijetko viđenoj egzekuciji. A ja se više neću vraćati, kad sam rekao egzekucija, oni koji su pratili vaterpolo i koji ga znaju, danas su vidjeli što znači egzekucija u vaterpolu. Ali bili smo jači od toga. Uspjeli smo se dignut u ova da dana. Imali smo mnoštvo razgovora, individualnih, zajedničkih s igračima i danas sam im prije utakmice rekao: Momci, ova medalja zaista za nas ima zlatan sjaj i mi moramo sve napravit da je osvojimo, ovo je veliki rezultat za nas, bez obzira što nije zlato, ne može uvijek biti zlato. Kontinuitet ostvarivanja velikih rezultata je i dalje iza hrvatske reprezentacije i naravno da mi nećemo stat na ovome”.

Možda je nakon ove utakmice mali žal za onim polufinalom protiv Srbije?

“Nema žala, nema žala. Tad se desilo što se desilo, nismo imali dovoljno snage i koncentracije protiv jednog protivnika, koji je fantastičan, ja respektiram Srbiju, fantastični su. Mi njih možemo dobit, ja znam da ih možemo dobit. Dobili smo ih triput zaredom, dobit ćemo ih ponovno, tu nema dileme,. Oni su tad bili bolji, ja im čestitam od srca i nema vraćanja više na to”.

0 0 glasovi
Article Rating
14.7K Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare