Published On: Sri, kol. 15th, 2018

Trump crnogorskog premijera nazvao ”cmizdravom propalicom”

Američki predsjednik Donald Tramp nazvao je crnogorskog premijera Duška Markovića ”cmizdravom propalicom (Whiny Punk Bitch)” nakon objave videa poslije prošlogodišnjeg NATO samita, navodi u svojoj knjizi bivša savjetnica u Bijeloj kući Omarosa Manigault Newman.

Ona u svojoj knjizi Unhinged: An Insider’s Account of the Trump White House navodi da je svom bivšem šefu postavila pitanje nakon što se pojavio video na kojem odgurnuo Markovića, piše Al Jazeera.

“Pitala sam ga: ‘Nastupio si malo agresivno. Zašto si to uradio?“, piše u knjizi Newman, prenose američki mediji. “O, on je samo cmizdrava propalica”, odgovorio je Tramp, navodi autorica knjige Unhidged.

Video incidenta odmah je postao viralan, a korisnici društvenih mreža osuđivali su način kako se Trump gurao ispred svjetskih vođa u prvi plan.

Knjiga je objavljena jučer, a posvećena je razdoblju koji je autorica provela u Trumpovoj administraciji. Otpuštena je 20. siječnja 2018. godine.

Omarosa Manigault Newman, proslavila se zahvaljujući sudjelovanju u reality programu “Šegrt (The Apprentice)” Donalda Trampa, navodi Al Jazeera.

Ona je u tajnosti je snimala razgovore s predsjednikom, za koga je, počevši od siječnja 2017., radila u Bijeloj kući kao direktor za komunikacije ured za javne i međuvladine poslove.

“Neću biti ušutkana. Neće me uplašiti. Neće me zlostavljati Donald Trump”, rekla je Newman, prenosi AP.

Knjigu Unhidged američki mediji su prokomentirali kao ”11 sočnih anegdota” iz života u Bijeloj kuću uz američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Pošalji ovaj članak prijateljima: