Published On: Čet, kol 4th, 2022

Trojica mladića koji su se otrovali u Neumu smješteni na UKC Tuzla: “Da ste popili još gutljaj, to bi bio kraj za vas!”

Mladići su jučer dovezeni na Univerzitetski klinički centar Tuzla (UKC) i ustanovljeno je da imaju oštećenja želuca.

Trojica 20-godišnjaka iz Srebrenika prije dva dana boravili su u Neumu, prilikom čega su se otrovali pićem. Portalu “Avaza” javio se član obitelji jednog od mladića koji je prepričao sve ono što su mladići doživjeli posljednjih dana.

– Mladići žive u Srebreniku i školski su prijatelji, ja živim u blizini njih. Djeca su za primjer – kazao je član obitelji.

Kako tvrdi za portal “Avaza”, mladići su jučer dovezeni na Univerzitetski klinički centar Tuzla (UKC) i ustanovljeno je da imaju oštećenja želuca.

– Taj dan kada su stigli u Neum, željeli su izaći u kafić koji je najposjećeniji u Neumu. Nisu mogli ući u kafić, jer je trebalo unaprijed rezervirati mjesto. Oni su sutradan otišli oko podne i rezervirali tri mjesta kako bi navečer izašli u lokal. Došli su oko 10 sati navečer. Naručili su kiselu vodu i vino. To im je bilo prvo piće. Međutim, kada je jedan od mladića nasuo kiselu u vino, to mu je imalo veoma čudan okus – tvrdi član obitelji.

Kako navodi dalje, on je pomislio da je takvo piće. Mladić koji ne pije alkohol, nasuo je kiselu u čašu i malo popio.

– Počeo je gušiti se. Nije imao zraka. Mahao je rukama. Tada je kazao „Što je ovo?“ – priča izvor.

Dalje dodaje da je drugi od mladića koji je probao kiselu, imao istu reakciju.

Jedan od mladića ima najveće oštećenje želuca.

– Danas je gutao sondu. Snimali su mu želudac. Jako teško je sve to podnio. Grlo mu je sprženo. Ne može gutati– kazao je izvor.

Nije progutao piće

Treći momak, na svu sreću, nije progutao to piće, jer ga je ispljunuo. Shvatili su da nešto nije uredu. Bocu tog pića odnijeli su u apartman gdje su vidjeli da je tečnost žute boje i neugodnog mirisa. Mladići su pokušali sanirati odvratan okus mlijekom, ali im je bilo sve gore i gore.

– Potom su pozvali hitnu pomoć, prilikom čega su im iz hitne, kazali „samo ste se napili, ne dolazimo zbog toga“ – kaže sugovornik za Avaz.

Nadalje, izvor tvrdi da su ostali članovi obitelji došli automobilom po trojicu mladića. Mladići su prenoćili u mostarskoj bolnici gdje im je četiri puta ispiran želudac i primali su infuzije.

Liječnici u Mostaru su mladićima kazali: “Da ste samo popili još po jedan gutljaj, to bi bio kraj za vas”.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments