Troje poginulih u prometnoj nesreći kod Ljubuškog

Sinoć se u mjestu Proboj  kod skretanja za Otok dogodila se teška prometna nesreća sa smrtnim posljedicama. Dvije osobe su na motociklu prilikom pretjecanja udarile u Passata kojim je upravljala Anamarija G. (1981.) iz Grabovnika koja je na mjestu nesreće preminula.

Šestogodišnja djevojčica koja je bila u Passatu nije zadobila ozljede.  Vozač motocikla Mirko P. (1989.) iz Radišića također je preminuo na mjestu nesreće, a po informacijama koje smo upravo primili druga ženska osoba Andrea P. (1992.) je preminula na putu za Sveučilišnu klinišku bolnicu Mostar.

 

Izvješće MUP-a ZHŽ-a

Prometna nezgoda dogodila se na magistralnoj cesti M6, u mjestu Proboj, općina Ljubuški, a u njoj su sudjelovali motocikl marke Suzuki na kome su se nalazili M. P. (23) i A. P. (20), oboje iz Donjih Radišića, općina Ljubuški, i motorno vozilo marke VW Passat, HR registarskih oznaka, kojim je upravljala A. M. G. (31) iz mjesta Grabovnik, općina Ljubuški, a u kome se nalazila i šestogodišnja kćerka vozačice.

Na licu mjesta smrtno su stradali M. P. (23) i A. M. G. (31), a u Domu zdravlja Ljubuški od zadobivenih ozljeda podlegla je A. P. (20).