Published On: Uto, ruj 10th, 2019

Tri sata vlakom putovala na dejt s Tindera, tip je otkantao odmah na stanici

Brineta koja tvrdi da je prešla 130 kilometara i potrošila 93 funte (oko 770 kuna) kako bi na spoj koji je dogovorila preko Tindera došla samo da bi joj tip rekao da je debela želi svoj novac natrag.

Jade Savage, 28-godišnja majka jednog djeteta iz Systona u Engleskoj, kaže kako je potrošila gotovo četiri sata na putovanje vlakom do Peterborougha. Kad je stigla na postaju i našla se s 27-godišnjakom, on joj je rekao da se udebljala i da ne izgleda toliko dobro kao na njihovom spoju prije mjesec dana.

Jade kaže kako je s prodavačem automobila otišla do njegovog automobila, no on joj je ponovno rekao da je debela i tad je odlučila završiti večeru. Otkrila je kako je s njim planirala popiti nekoliko pića, no od te je ideje odustala već nakon dvije njegove opaske – za manje od deset minuta.

“Razgovarala sam s njim na mobitel kad sam dolazila na stanicu gdje me je čekao. Zatim kad me je pitao: ‘Jebote, udebljala si se, zar ne?’, rekla sam mu da ne može to reći”, rekla je Jade za The Sun.

“No on je rekao da može to reći. ‘Činjenica je. Udebljala si se pa se mogu šaliti s tim'”, odgovorio joj je. Zatim ga je nazvala seronjom. To ga je naljutilo i odveo ju je natrag na stanicu i rekao joj da je sad loše raspoložen zbog nje te da mora kući.

Samohrana skrbnica svoje vrijeme neće dobiti natrag, no iz šale je otvorila GoFundMe stranicu kako bi vratila izgubljeni novac. “Prijatelji su mi se smijali i rekli mi: ‘Platila si 90 funti da odeš u Peterborough, budeš nazvana debelom i poslana kući.’ Bio je to najkraći spoj na kojem sam bila”, dodala je Jade.

Njezina priča postala je viralna i već je debelo premašila cilj od 90 funti – trenutno je na 400. “Popij bocu vina u moje ime”, “neki muškarci su apsolutni seronje”, “previše je seronja na svijetu…”, pišu joj ljudi na stranici uz donacije, uglavnom po 5 ili 10 funti.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare