Published On: Pet, ruj 3rd, 2021

Tri dokaza da je BH Tužiteljstvo rasističko

  1. Svaki Dodikov  nasrtaj na Ustav završio je krivičnom prijavom. Komšić otvoreno napada na ustav, nema krivične prijave.
  2. Svaka Čovićeva ili Dodikova obrana HVO-a ili VRS-a kao vojske koja nije radila zločine završila bi krivičnom prijavom, prema novom Inzkovom zakonu. Džaferović opetovano ponavlja da ABIH nije radila zločine. Nema krivične prijave.
  3. Svaka rečenica izrečena iz usta Dodika  da Bošnjaci ili Hrvati u RS imaju previše prava s obzirom na činjenicu da su u tom entitetu manjina završila bi kaznenom prijavom za govor mržnje i širenje netrpeljivosti prema narodima.
  4. Bakirova izjava o genocidnom narodu, Komšićeve i Bakirove teze o manjini Hrvatima, kojih  je manje od 10% a imaju 50% prava, nisu završile na sudu kao kazneno djelo širenja govora mržnje i jačanje netrpeljivosti među narodima. Glasači Komšićevi i Bakirovi posve nekažnjeno danas ponavaljaju taj govor mržnje i podižu netrpeljivost prema Hrvatima kao “povlaštenom narodu” koji osiromašuje Bošnjake. Propaganda jako slična onoj u nacističkoj Njemačkoj.

I ništa nas to ne čudi, koliko činnjenica da legitimni hrvatski predstavnici nisu napisali još niti jednu krivičnu prijavu po niti jednoj od ovih kaznenih djela. A dužni su to uradi. Ako si borci za prava. A ne samo legitimni predstavnici. Koji borbu za prava prepuštaju drugima. Dok sebi ostavljaju samo borbu za plaće.

guest
nije obvezno
14 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x