Published On: Ned, ruj 24th, 2017
#3rd | By Desk

Travnik: Postanite i vi znanstvenik u noći u kojoj je sve moguće

I ove godine smo zajedno u još jednoj „Europskoj noći istraživača“!
Šestu godinu zaredom u Bosni i Hercegovini se obilježava najzabavnija noć znanosti i istraživačkog rada, ovaj put pod sloganom „Kreiramo bolje sutra“.
U petak, 29. rujna, od 17.00 sati građani šest bosansko-hercegovačkih gradova – Sarajevo, Banja Luka,Mostar, Bijeljina, Goražde i Travnik – pridružit će se društvu od preko milijun radoznalih ljudi koji istovremeno slave znanost u više od 300 gradova širom Europe!

Tijekom manifestacije posjetitelji će imati priliku da nauče nešto novo, upoznaju znanstvenike i njihova dostignuća, pa čak i osvoje poneku nagradu, kroz zabavne eksperimente i kvizove. A možda vas i motiviraju da i sami postanete znanstvenik u noći u kojoj je sve moguće?
I ove godine će posjetiteljima biti predstavljeno mnoštvo zabavno-informativnih sadržaja kroz različite interaktivne eksperimente, predavanja i igre, te znanstvenu zabavu na kraju.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže u najluđoj znanstvenoj noći! Ulaz na manifestaciju i svi sadržaji su besplatni za sve posjetitelje. Ponesite samo osmijeh i beskrajno mnogo radoznalosti, poručuju organizatori.

U Travniku se manifestacija održava u zgradi Sveučilišta “Vitez” Travnik.