Danas je u prijepodnevnim satima u mjestu Gornji Radišići kod Ljubuškog došlo do tragične smrti starije osobe koja se, po neslužbenim informacijama koje doznaje portal HIP.ba dogodila usred trovanja plinom koji je poznat pod imenom “tihi ubojica”- ugljičnim dioksidom. -Prema informacijama kojima trenutno raspolažemo, nesreća se dogodila kada je ženska osoba krenula u podrum da bi […]

" />
Published On: Sri, ruj 25th, 2019

TRAGEDIJA KOD LJUBUŠKOG: Žena preminula usljed trovanja, više osoba završilo u bolnici

Danas je u prijepodnevnim satima u mjestu Gornji Radišići kod Ljubuškog došlo do tragične smrti starije osobe koja se, po neslužbenim informacijama koje doznaje portal HIP.ba dogodila usred trovanja plinom koji je poznat pod imenom “tihi ubojica”- ugljičnim dioksidom.

-Prema informacijama kojima trenutno raspolažemo, nesreća se dogodila kada je ženska osoba krenula u podrum da bi promješala mošt. Smatra se da su je plinovi omamili te je pala između bačvi. U pomoć su priskočili susjedi, no jedan od njih je također počeo gubiti svijest. Na mjesto nesreće izašli su ljubuški vatrogasci i dvije hitne pomoći. Na žalost, ženi je ustanovljena smrt, a susjed je vozilom hitne pomoći prebačen u Dom zdravlja Ljubuški te na detaljne pretrage u bolnicu u Mostar. Također, pomoć je morala potražiti i medicinska sestra koja je izašla na teren – navodi spomenuti portal.