Published On: Ned, srp 10th, 2016

TRAGEDIJA KOD GRUDA Poginuo 19-godišnji Mario Martić, Matej Bogut je kritično

Devetnaestogodišnji Mario Martić iz Sovića, općina Grude, poginuo je jutros oko 4, 35 sati u teškoj prometnoj nereći koja se dogodila u Sovićima na cesti Grude- Imotski, saznaje Hrvatski Medijski Servis.

Teže je ozlijeđen 18- godišnji Matej Bogut, koji je bio u automobilu Golf 3 s Martićem. On je prebačen u mostarsku bolnicu i, kako neslužbeno saznaje HMS, u kritičnom je stanju.

Martić i Bogut frontalno su se  sudarili s automobilom “Passat”, Sudar je bio toliko silovit, da je, prema riječima očevidaca, iz automobila u kojem su se nalazili  ispao motor. Vozačica Passata, također je ozlijeđena, no, za sada nema informacija, kojeg stupnja su ozlijede koje je zadobila.

Policija i dežurni županijski tužitelj obavili su uviđaj na mjestu nesreće.

Ovo je, inače, u kratkom razdoblju već druga prometna nesreća sa smrtnim posljedicama u grudskoj općini. Podsjetimo, prije manje od mjesec dana u mjestu Vručice na cesti Grude- Imotski poginuo je dvadesetdvogodišnji mladić, također iz Gruda. /HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>