TOMA NIKOLIĆ: Napad na Vučića odraz loših odnosa u BiH

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je napad na srpskog premijera Aleksandra Vučića u Potočarima odraz loših odnosa u BiH i pokazatelj mišljena pojedinih bošnjačkih političara i vjerskih vođa o Srbima.

“Pokušaj linčovanja predsjednika Vlade Srbije je odraz loših, skoro neprijateljskih, odnosa u BiH i jasno pokazuje što o Srbima kao narodu misle pojedini bošnjački političari i vjerske vođe”, izjavio je Nikolić, a priopćila Služba za suradnju s medijima predsjednika Srbije, a javlja Tanjug.

Nikolić navodi da je Vučić napadnut zato što je predstavljao Srbiju i što je “došao s rukom ispruženom u znak pomirenja”.

“Ako je potrebna izuzetna hrabrost da bi se otišlo u prijateljski posjet, onda se postavlja pitanje što je tek neprijateljstvo”, naveo je Nikolić i čestitao Vučiću na hrabrosti i njegovom osiguranju na odanosti.

Predsjednik Srbije istaknuo je da Srbija svoj stav prema drugim narodima i državama neće mijenjati te da on ostaje prijateljski, drugi se trebaju zamisliti nad onim što čine ili su učinili.