Published On: Pon, sij 17th, 2022

TOLIKO O POŠTIVANJU DOMAĆINA: Komšićev islamistički portal cenzurirao je priopćenje Pape. Da to urade reisu Kavazoviću letjele bi glave po Sarajevu…

Danas je u Vatikanu, na svojoj prvoj ovogodišnjoj audijenciji, papa Franjo primio političkog nasilnika nad katolicima u BIH  Željka Komšića.

Komšić, islamist na čijim predizbornih skupovima vehabije prijeti ubojstvima, taj klaun Bakira Izetbegovića čak provodi nasilje i u Vatikanu budući da je nakon protuustavne okupacije hrvatskog mjesta u Predsjedništvu okupirao i diplomatsko mjesto u toj državi gdje je poslao svog poslušnog psića.

Taj vatikanski udomljeni diplomatski psić, to nešto što se izvaljalo iz našeg naroda, mu je dogovorilo  ovaj susret.

To je cijena te apanaže. Tog nasilja nad Hrvatima.

Sama činjenica da je Vatikan pružio gostoprimstvo Komšićevom kadru, kadru SDA otimačine i SDA nacionalizma, dovoljno govori koliko je Sveta Stolica zabrinuta za položaj katolika u BIH.

Ukratko: Jebe mu se za nas.

Shvatite to o katolibani.

Vatikan ne može u BIH obraniti nisi sam sebe. Kamo li će nekog drugug.

Godinama trpi otimačine crkava od neposlušne sekte koja se oće petljati u sve, koja se razgranala, koja se smatra vlasnicom naših života.

Istrpio je Vatikan i  otmicu vlastitog biskupa, Petrovog namjesnika u Hercegovini koji je hrabro toj sekti rekao “Ne”.

Godinama taj i takav Vatikan gleda stvaranje šizme u Hercegovini, frakcije koja uvjerava svijet da se Majka Kristova svakog petka sastaje na kavi s Mirjanom Hvarskom i teta Vickom, da im tamo dijeli nekakve najmodernije tablete, ” a koji nijesu s ovoga svijeta i s kojih bolan nestaju slova”.

Sekta tvrdi da Gospa tamo u nekoj birtiji  diktira Vicki svoj ovjereni životopis koji će ista ta sekta i tiskati u jednoj od svojih brojnih Fra tiskara.

I tiskaju oni tako i desetljeće, evo i četvrto svoj Najnoviji Zavjet po našim mozgovima.

Naše priglupe mase u to vjeruju.

Bake, majke, trećeredašice, to je njihova vojska.

Mnošto neprosvijećenih.

Štovatelji  DuningKrugerovog Kulta. Nasljednici Fra Yu Kulta s kojim su Fratri koketirali u Širokom netom prije Pologa.

Mase lakovjernih njihova su vojska. “Vjernici” nove vjere koji su u životu čitali samo Fra Slavka i Fra Jozu. I to je to. I boli ih neka stvar i za spoznajom i za Istinom. Ako im kažeš da su pola duhovnih voditelja bili seksualni prijestupnici to ide na tebe mašlinom i vilama.

Ako im kažeš da su u grijehu, i da je to neoprostiv smrtni grijeh, grijeh lakovjernosti protiv vjere, grijeh odricanja od Razuma Duha Svetog, šizmatici te hoće na lomaču. To je taj novi inkvizicijsko katolibanski pokret u Hercegovini.

Još samo nisu počeli Gospin tjedni horoskop objavljivati.

Prema tome što će to Vatikan i kako će pomoći nama kad ne može sebi?

Kad je postao otirač i za Komšića –  Salema Pijanicu Trećeg. Novo simboličko sedlo za jahanje po katolicima u BIH. Sufleri sredstva koji puca po nama. Mitraljezom.

Blijedi Vatikan šuti na djelovanje fra daidža, na izjave fra Šarčevića i Fra Markovića, koji cijele narode nazivaju patološki oboljelima,  na njihov fra progon hrvatskih intelektualaca, upornu borbu da se nikada u Hrvata ne oformi ikakva sekularna inteligencija, njihovo izdajničko uzdizanje tzv. “fratarske redodržave” one koja je odana sultanima mirno promatrala  četrstoljetni  osmanski genocid nad svojim narodom.

Ti i takvi fratrizančine i danas se lažno nude katolibana kao netko tko ih je kao spasio od sigurnog nestanka.

A priglupe katolibanske mase naravno usvajaju njihove laži pljujući po predaji svojih pobijenih predaka. Podrugljiva izreka naših predaka “Kud Turčin mačem tud fratar torbom” ništa im ne govori.

Plod  zvan Slijepoća misli , utemeljena u kalifatu, nastavlja se i danas. Mase su tu. Pogodne za manipulatore.

Vatikan je u najmanju ruku bio dužan tiskati knjigu, o svome teškom  odnosu s Osmnalijama, o dijalozima s Kraljicom Katarinom, o tome Kome su fratri u taj vakat zapravo služili, kog su izdali, koje su vatikanske redovničke zajednice  prognali iz BIH  i tko je zapravo bio Njihov Bog tog vremena. Bog kojem su se klanjali. Bio je dužan taj “naš” Vatikan” tiskati knjigu o jako važnom putopisu Isusovca Bartula Kašića, oca hrvatskog književnog jezika i njegovom izvještaju Papi u 17 stoljeću o tome kako žive katolici u BIH i kako se ponašaju “njihovi pastiri duša”  – Al’Franjevci. U tome pismu ovaj Isusovac piše Papi:

“Ne šalji drugoga svećensta u Bosnu i na Hum, jerbo se franjevački red toliko udobrio s kadijama i sultanima da su spremni svakog novog brata kojeg im pošalješ u službu, a koji nije od njihovog reda niti im je uslužan, prodati u ropstvo turskom gospodstvu”.

Samo ovo pismo moralo bi biti dovoljno hrvatskoj inteligenciji u BIH da progledaju. No ta čučeća inteligencija, ministranci inteltigencije i prodavači šuplje ili je korumpirana ili je protjerana. I danas će prešutjeti ovo o čemu pišemo.

Jer znaju tko su stvarni vladari naših duša. Sultanov red kojeg se i danas boje. Prema tome to integilencija nije. To su kozojebi hrvatske pameti. Hrabri točno onoliko koliko i taj kukavni fraturički  kler koji nas vodi.

Puno toga je nama taj i takav Vatikan, ta i takva Sveta Stolica bila  dužna.

Evo primila je Komšića i ovaj put.

Znaju sve jako dobro, tko je i što je, znaju da su mu na skupu pristalice džihadisti prijetili obrednim nabijanjem na kolac i silovanjem političkim neprijateljima.

Komšić Papi nije uručio taj plakat. A trebo je , jebo ga otac. Trebao je. Da ja pravi junak baš je to trebao ponijeti Papi. Plakat na kojem stoji: “Glogov kolac Čovi a Kolindi kolektivni rejp”.

Umjesto toga Komšić se u Vatikan zametnuo s plemićkim grbom. Grbom od slavne bosanske  vlastele od Kaknja, plemića bosanskih s križarskim ljiljanima. Grbom onih koje su ideolozi njegovih gazda poubijali.

O čemu Komšić naravno ne zna ništa.

Za njega su ljiljani možda čak simbol i Druga Tita.

Naš  dragi Predsjednik je naprosto  debil.

No ovaj i ovakav Vatikan primio bi i nastavio bi primati Komšića  jednako i da nas u BIH poptuno nestane.

Surov je Vatikan.

No takav prema nama  i treba biti. Jer boljeg Vatikana nismo niti zaslužili. I od njeg smo napravili neprijatelja budući da mi jesmo nasilnici prema tom istom Vatikanu.

Kako?

Živimo u eri kad Bože Radoši iz otetih čapljinskih heretičkih crkava pljuju po Svetom Ivanu Pavlu II,  u eri kada mićastojićizmi iz Širokog predlažu Papi naciste Radoslave Glavaše za beatifikaciju, u eri gdje u Crkvi u Sovićima stoji mural s nacistom u pozadini,  u eri gdje se prijeti lomači svakom kršćaninu u BIH koji javno zavapije da se prestane s iživljavanjem nad Kristovom Majkom u Međugorju , u eri kad su svećenici prestali biti svećenici i postali mađioničari, obmanjivači masa, hvatači i brojači lajkova na socijalnim mrežama, da prostiš židovskim! (cinizam) gdje komentiraju sve živo, od Đokovića do korone, sve osim onog za šta su poslani – vjere.

Možda je posve u redu da Papa prema nama bude surov. I da se tako surov nalazi sa sirovim. Najsirovijom sirovinom SDA džihadizma.

Možda su ga skenirali. Možda i pokrstili. Đavo će ga znati.

No eto dragi Papa, čisto da znaš, Komšićev portal, portal džihadizma, odsjekao ti je priopćenje. A među lajkovima i komentarima tog teksta mnoštvo je komšokradica koji  koji bi ti odsjekli, da mogu i glavu.

Pa se ti zamisli kog si primio.

Živio ti nama Papa. Želimo ti dug život za razliku od nekog svećenstva  tu koji mole za tvoju brzu smrt.

Tekbir Željku i Hvaljen Isus i Marija tebi brate Franjo.

*Kad kažemo Marija, ne mislimo na lažnu Mariju Međugorsku, onu brbljivu, koja prijeti i upire prstom, nego mislimo na Pravu – Na onu tihu Kristovu majku, poniženu, onu kojoj su pred očima ubili Sina. Majku patnje, šutnje i boli. Ona je danas s nama, u boli i šutnji. A ti si s Komšićem. Čovjekom čiji su vojnici palili njene kipove i ubijali nevine franjevce po Fojnicama. One mučenike koje su njihova današnja braća lukrativno zatajila. I klanjaju se pred Komšićem. Jer život ide dalje. A interes je interes. Prilika je prilika. Apanaže su apanaže.

 

IMENOVAN NA VALU MRŽNJE PREMA KATOLICIMA U BIH: Žontar Igor, Hrvat koji je pristao biti Komšićev i Tomaševićev lutak u Vatikanu

guest
71 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Legionar
Legionar
4 mjeseci prije

Sta radi taj Sejdo U Rimu kod Pape!

Multi-kulti graDŽanska sa sve patriJotama
Multi-kulti graDŽanska sa sve patriJotama
Šta ti kažeš na ovo?  Legionar
4 mjeseci prije

Sejdo isilovac

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Legionar
4 mjeseci prije

zeli da se cijeli jedan korpus “potencijalnih zapadnjaka” moze preinaciti u Hrvate katolike … i uspjet ce u tome – sto i hrvatima ide na ruku u ovoj demografskoj kataklizmi … dakle, jesu li bolji bolje i komsicevci ili arapi i afrikanci ….
Da ti slikovito upitam: Mozes li zamisliti afrikanca ili arapa u hrvatskoj narodnoj nosnji i da pjeva “croatio iz duse te ljubim”?

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

A tebi su svi afrikanci i arapi musulmani?

Četnik
Četnik
Šta ti kažeš na ovo?  Legionar
4 mjeseci prije

Dobar naslov, samo ja bih rekao se to desilo u Kasabi i da je reis rekao nešto što se Sejdi ne sviđa, letio bi Reis, hehehe!

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
4 mjeseci prije

Ne znam zašto 🙁 ali, pade mi na pamet onaj srpski prorok Tarabić koji je rekao: “Svi ćemo moći stati pod jednu krušku 🙁 … ”

Sreća 😎 – Tarabić je mislio na svoje Srbe a ne na nas BiH Hrvate 😎 !

Crknite, dušmani!

Last edited 4 mjeseci prije by Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
4 mjeseci prije

Tebi samo cetnici na um padaju …ti hrvata ni vidio nisi😂😂
🙋‍♂️🇭🇷🇧🇦🇺🇸🇦🇹🇮🇱🇬🇧🇩🇪

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

.

Last edited 4 mjeseci prije by hakuna matata
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije
Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Ja hrvate ne gledam. Gledam samo hrvatice. Celzijus npr. Ili seve.

Mile jeleosvetitelj
Mile jeleosvetitelj
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Otkad je Celzijus ?

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
4 mjeseci prije

U pravu si. Ali čini mi se da je došlo vrijeme da svi mali narodi nestanu. Ko Hazari nekada.

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Ipak nije baš tako – Slovencima je brojno stanje sasvim solidno 😉 – čak nam ni mlađahnih Slovenki ne fali 😎 !

Željko Komšić 2022!
Željko Komšić 2022!
4 mjeseci prije

Mogao je autor članka bar se pretvarati da mu nije krivo😁 Gospodin Plenković vodi razumnu politiku, dao je ultimatum Coviću da se mora distancirati od Dodika, Zapad je mišljenja da nema smisla diskutovati o izbornom zakinu dok je kriza u državi sto znači nema ništa od dogovora i Komšić će se opet izabtati. Susret pape i člana predsjednistva iz reda hrvatskog naroda sve govori i suvišno je išta dodati. Ukratko bit će ovo lijepa godina.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Željko Komšić 2022!
4 mjeseci prije

Mogao si eto i ti da ne pišeš gluposti ali ruka brža od pameti
Što se tiče komšića ,rekli ste da će te ga ponovo izabrati pa eto birajte ga .Nema potrebe da kao papagaji na svakom članku to ponavljate.
Ko sa đ.a.v.l.o.m tikvu sadi ,obijemu se oglavu.Upamtite to muslimani iz BIH

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Dobro katolice😎
🙋‍♂️🇭🇷🇧🇦🍻🇦🇹🇮🇱🇬🇧🇩🇪

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije
Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Hhenri Khisindžer – Ne postoji bhosanski jezik. Ne postoji bhosanska kultura. Bhosna je adhministrativna jedinica, koja se sastoji od Hurvata, mhuslimana i Serba, umhjetno stvorena u bivšoj Juugoslaviji i ghlupo je phriznati kao drržavu od strane zhapadnih phovijesti!

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

100% pravilno.

Odin
Odin
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Glupi su da to skontaju,,,

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Željko Komšić 2022!
4 mjeseci prije

Opet će komšu “izabtati”? E u 100 pm što se inervirah.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Željko Komšić 2022!
4 mjeseci prije

SAMO GABIRAJTE KAD SE BUDETE KAJALIBIT CE VAM KASNO OTISO JE KOD PAPE DA SE OBRATI ALI VRAG JE JAK PAMUNEDA A PAPA CE ZA NJEGA MOLIT DA GA BOG OKRENE NA PRAVI PUT

È una persona buona
È una persona buona
4 mjeseci prije

È una persona buona

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  È una persona buona
4 mjeseci prije

Buono kazzo.

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Dokle ćemo trpjeti da nam apologetski štovatelji El-Fatiha i Tita, zelenih i crvenih okupatora kršćanske Bosne i Huma, uzurpiraju ne samo političke pozicije, već i srednjovjekovnu ikonografiju i simboliku koju su El-Fatih i Tito svim silama pokušavali zatrti? Očito sve dok se uzdamo u Čovića i ostale sitne kalkulante isplivale iz mora klijentelizma, kleptokracije i epski patetičnog dinarskog patrijarhalizma.

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Blankić <3 🙂 – šesto čulo mi veli da si ovo Ti <3 !

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
4 mjeseci prije

Ona je. Ona.

Vacca the mljac
Vacca the mljac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Jah, ma kleptokracija i epski patetični dinarski patrijarhalizam je jamijo toliko novaca, da ih ni prebrojati ne može.
Ipak, moglo je gore. – Srećom, imasmo preglupe razbojnike, pa nisu poželjeli previše želja.
Totalitarizmi nisu zlatne ribice da ispunjaju 3 želje. Nego bezbroj želja.
Živio patuljkov pušiqurac, koji je umro.
Živio jednonogi, koji je umro.
Živila i osoba specifičnog osmjeha, zli jezici bi rekli – krivousti, koji je isto umro.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Blanka, jesil to ti?

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Najbolji recept za Hrvate Katolike u BiH kako bi se prosirili na sve dijelove BiH – a ne u svoj zapišani TOR Herceg Bosnu je – GRADJANSKA DRZAVA BiH … u takvim uvjetima ti se oni najbolje razmnozavaju … Zar nije jasno da u BH gradjanskim uvejtima svatko zeli biti Hrvat ili minimalno u nekom srodstvu … eto ti recepta …

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Tebe su već odavno zapišali ,vidim imaš dosta iskustva što se toga tiče😂😂

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

bolje biti anonimac zapisan nego anonimac izzzzdrrrrkan kao ti … znajuci da je prijeko potrebna neka pozitivna vijest o hrvatskom natalitetu … dakle ne drkaj vise potencijalne hrvate …

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Ti si prizno da si zapišan,svaka čast na hrabrosti😂😂

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Ja ghuzim bhosančice ko sumanut. Pomaže li to našem nathalitetu.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Ha ha… Bravo.

Blanka
Blanka
4 mjeseci prije

Papa u zadnje vrijeme nema nikakav standard – em prima alkoholicare, politicke uzurpatore, lazove, janljatore…..

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
4 mjeseci prije

Papa je uvijek sretan kad netko hoće da se slika sa Njim 🙁 … Nego, nije li ovo lijepa prilika da naš HDZ 1389 😎 izda i prikladan proglas 😎 ?!

Vjerni moj Blankić <3 🙂 , prepuštam Ti riječ…

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
4 mjeseci prije

Blankić, blankić, blankić 👏👏👏👏

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
4 mjeseci prije

Slažem se, Blankice. Amuri su izgleda ovladali i vathikanom.

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

Pa nece otic Covic 😁
…on se krsti sa tri prsta 😁
🙋‍♂️🇭🇷🇩🇪🇬🇧🇮🇱🇦🇹🇺🇸🇧🇦

Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Islamista za izraelskom zastavom 🙁 – mislim da je to veliki haram i da zbog zastave nećeš omirisati crnookih djevica … 🙁

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
4 mjeseci prije

Sikiraj se ti za tebe
..prodajes se za hrvata a citati samo od srba…sveti sava se okrece ko na raznju…
🙋‍♂️🇭🇷🇧🇦🇦🇹🇮🇱🇬🇧🇩🇪🇺🇸

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije
Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Šo si ba ljubomoran. Neće valjda s vama, sa zaphišanim mhošnjama?

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Elitna Kladionica "Džennetski Zgoditak" by Haso!
4 mjeseci prije

Ja radim na 55oj…malo će mu djevica ostati.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije
Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Ja, i? Hrvati mogu da se krste kako hoće.

djuro
djuro
4 mjeseci prije

Imao šta nova u Međugorju, ekselencijo

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  djuro
4 mjeseci prije

ima eno svi drhcu od novog Vizitatora . ..
Cak se (u povjerenju) plase da Sveta Stolica ne uvede jos i Vizitatora za Siroki Brijeg kao i za Humac … vjernici i hodocasnici se tuze da nisu ispravno skrbljeni …

djuro
djuro
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Da nisi pomiješao vizitatora i inkvizitora

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  djuro
4 mjeseci prije

Vizitator je persona koja posjećuje muzej?????

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Šta je pisac htio reći?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  djuro
4 mjeseci prije

Sigurno je jedno da tu u Medjugorju nece primiti nikakvo Milanovicevo odlikovanje …

djuro
djuro
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

Nikad se ne zna

Republika Bosna
Republika Bosna
4 mjeseci prije

Hi, hi, hi… ne možete ga vi više mrziti koliko ga mi više volimo, al vaše kmečanje… neprocjenjivo ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Last edited 4 mjeseci prije by Republika Bosna
Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Republika Bosna
4 mjeseci prije

Hhenri Khisindžer – Ne postoji bhosanski jezik. Ne postoji bhosanska kultura. Bhosna je adhministrativna jedinica, koja se sastoji od Hurvata, mhuslimana i Serba, umhjetno stvorena u bivšoj Juugoslaviji i ghlupo je phriznati kao drržavu od strane zhapadnih phovijesti!

Zigica
Zigica
4 mjeseci prije

Sveti otac je rekao da je Željko dobra osoba !

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Zigica
4 mjeseci prije

Možeš misliti,eno dobrota mu viri iz očiju
Kako je dobar ,kad bi ga čovjek sreo na putu dao bi mu marku.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
4 mjeseci prije

A gluva mu ko dvije papine. Oteko od konjaka.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Mogu misliti kaka mu je džigerica.

icoo
icoo
4 mjeseci prije

Papa je podlegao pritiscima svakodnevnice i mislim da nije u realnom svijetu..ako je bio celibat i onda se ukinuo zašto meni opet bilo moguće da se svećenici žene..mnogi će reći još i to ali gledajući ostale religije ništa mi nismo bolji ili gori od drugih mada islam smatram nasilnom vjerom pogotovo što sve više i više uvidjam da nisam živio život kakav bi trebao već život opraštanja, zaboravljanja, poniznosti it’d a drugi su to koristili i vidimo prije 30 tak godina zabili nam nož u leđa..

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  icoo
4 mjeseci prije

Amuri su uz sve ostalo uzeli pod svoje i vatikan.

Stubica
Stubica
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

I vaseljenskog patrijarha. Pa sad prave po svome nove autokefalne pravoslavne crkve.

Stubica
Stubica
4 mjeseci prije

Nije mi jasan Pope što ga je zvao.

Stižemo🇺🇸🇬🇧🇳🇿
Stižemo🇺🇸🇬🇧🇳🇿
Šta ti kažeš na ovo?  Stubica
4 mjeseci prije

Trebao se oonsultovazi sa tobom?

Nenormala lik
Nenormala lik
4 mjeseci prije

Kon.zule mali zasto si ljut?

Anonimac
Anonimac
4 mjeseci prije

prvi kod bosnjaka u pape

Zagor
Zagor
4 mjeseci prije

…kakve frustracije i kakvo kmecanje zbog posjete Komsica Vatikanu HAHAHAHAHHAAHAH…jos ga papa javno pohvalio i rekao da je dobar covjek…

Stižemo🇺🇸🇬🇧🇳🇿
Stižemo🇺🇸🇬🇧🇳🇿
4 mjeseci prije

Pozdrav za Presjednika.⚜️🇧🇦

Muhdždžet
Muhdždžet
4 mjeseci prije

Šta je ovo 5 hrvata sedam stranki? ide komšić 2022, dogodine stiže i papa na ajvatovicu aferim