Published On: Sri, stu 21st, 2018

Todorić i dalje fantazira: Idem na izbore i osvojit ću vlast

Ivica Todorić konačno ima svoju staru frizuru. Naime, jutros je nakon više od godinu dana posjetio opet svog frizera Nenu kod kojeg je godinama svako jutro išao na frizuru.

Prije šišanja novinarki HRT-a Maji Sever, na pitanje što dalje, odgovorio je: “Idem u akciju.”

Nakon što se ošišao, najavio je da ide na izbore. Na pitanje novinarke 24 sata kako planira promijeniti Hrvatsku, kao što je najavio, Todorić je odgovorio: “Osvojit ću vlast i pokrenuti Hrvatsku. Idem na izbore!”

Je li se samo šalio ili će zaista izaći na izbore, tek ćemo vidjeti. Krajem iduće godine u Hrvatskoj se održavaju predsjednički izbori. Prije njih na rasporedu su europski izbori, a 2020. su parlamentarni.

Podsjetimo, jučer je Županijski sud odlučio pustiti na slobodu Ivicu Todorića nakon što je najpoznatiji hrvatski osumnjičenik za teška kaznena djela uplatio jamčevinu u protuvrijednosti od milijun eura. Iako su Todorićevi odvjetnici prije samo pet dana tvrdili da bivši vlasnik Agrokora nema milijun eura za jamčevinu, iznos o kojem većina građana može samo sanjati Todorić je uspio prikupiti u, kako je to novinarima rekla njegova odvjetnica Jadranka Sloković, “čak tri dana”.

Glasnogovornik suda Krešimir Devčić kazao je nakon ročišta da Todorić nakon izlaska iz Remetinca ostaje na slobodi do okončanja postupka koji se vodi protiv njega, ali pod sljedećim uvjetima: ne smije napuštati područje Grada Zagreb bez dopuštenja suda, morao je predati putovnicu i ona će biti pohranjena na sudu, ne postoji mjera obveze javljanja nadležnoj policijskoj postaji, odnosno sudu.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare