Lijanovići natjerani iz Ljubuškog; utekli u smjeru Gruda

Navodna stranka Radom za Boljitak, u stvari mafijaški kartel s Trna, Plava Kleptorevolucija, čiji jedini plan i program sve ove godine je bio i ostao korupcija, korupcija i korupcija, otjeran je iz ponosnog Ljubuškog! Cestu su im blokirali Ljubušaci raznih profila, no većinom su to bili ljudi iz poljoprivredne branše kojima je Lijanovićevog podržavljenog kriminala i otkidanja od njihivih poticaja puna kapa. 

 

Plavi autobus kupljen narodnim parama za privatne potrebe obitelji Addams , sa Lijanovićevim robovima došao je danas oko 11 u Ljubuški iz smjera Čitluka, no nakon ulaska u središte grada kuda su trebali paradirati dočekala ga je seljačka buna.

Povicima “Lopove,đubre mafijaško, u našem se autobusu i na našem znoju voziš”, izbačen je iz Ljubuškog na jedini mogući način na koji je i zaslužio. Svi govori su otkazani, svaka daljnja aktivnost je nestala.

Dok je bježao iz Ljubuškog put Gruda oko njega su trubila vozila  radničke hercegovačke klase i pokazivala im srednji prst.

Oj Ljubuški da te nije ne bi bilo reakcije!

 

Nemamo snimku gdje plavci bježe iz Ljubuškog, pa pogledajte snimku iz Kalesije, gdje su sinovi Lijanovi uspješno odklanjali na šehdskom mezarju i nitko ih tamo nije tjerao. U Kalesiji očekuju opet dobar rezultat. Narod se u toj kkasabi navodno spustio na 30KM po grlu.