Published On: Pet, stu 24th, 2017

Tko su Kršo i Zunđa, osumnjičeni za otmicu 12-godišnje Enise M.?

Djevojčica Enisa M. koje se vodila kao nestala je pronađena u srijedu u sarajevskom naselju Hrasno, a uhićeni su Kenan Kršo i Jasmin Zunđa. U njihovom stanu je pronađena Enisa M. Kršo i Zunđa danas su sprovedeni u sarajevsko županijsko tužiteljstvo.

Majka Enise M. ranije je tvrdila da je Kršo umiješan u nestanak.

– Kršo je bio pred vratima i odveli su mi dijete s autom. Ja sam tad skočila kao majka da prijavim sve što je bilo, a on je poznat policiji, kazala je prije nekoliko dana Emira Bašić sarajevskom “Oslobođenju”.

Kenan Kršo je uhićen u srijedu u Sarajevu nakon pronalaska 12-godišnje Enise M. koja se zadnjih 6 dana vodila kao nestala. Kršo je od ranije poznat policiji zbog uznemiravanju stanovništva u lokalnoj džamiji na Breki, ali i zbog dovođenja u vezu s terorističkim aktivnostima.

Prošle godine uhićen je u Bugarskoj, potom preko Srbije izručen bh. vlastima. Godinu prije, u džamiju je s još dvije osobe ušao noseći majicu tzv. Islamske države. Uhićen je i u travnju 2015. zbog sumnje da je sudjelovao u aktivnostima koje se mogu dovesti u vezu s terorizmom, piše N1.

U jučerašnjem priopćenju MUP Sarajevske županije navodi da je Enisa M. sada na sigurnom mjestu. Policija nastavlja s rasvjetljavanje cijelog slučaja, a danas se očekuju informacije o eventualnom određivanju pritvora za osumnjičene za otmicu./HMS/

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x