Published On: Fri, Jul 10th, 2020

Tko koga maltretira: Nakon optužbi za nasilje u obitelji oglasio se i muž Samre Ćosović-Hajdarević

Supruga ima jače veze i već je sve dogovoreno, naštimano, rekao je Hajdarević

Nakon objave informacije da je zastupnica SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Samra Ćosović-Hajdarević žrtva obiteljskog nasilja oglasio se i njen suprug Namik Hajdarević, piše Raport.

Namik Hajdarević, tvrdi da nije točno što je njegova supruga rekla policiji.

Nju je, kako je prethodno objavljeno, a potvrđeno iz MUP-a KS, udario muž Namik. Ćosović-Hajdarević je cijeli slučaj prijavila policiji, nakon čega je Namik priveden. Pušten je uz sudsku zabranu prilaskaobitelji.

Nakon objave informacije oglasio se i Namik, tvrdeći da to nije točno.

– Molim Vas da uvijek saslušate i drugu stranu i napišete istinu. Moja supruga nije napisala kako ona maltretira i tuče djecu, sinoć je moj najmlađi sin pobjegao meni u zagrljaj kako ne bi dobio batine od mame, ja sam zaštitio dijete kao uvijek, pokušao sam da sačuvam brak i djecu, ali džaba vam kad neko želi da idem svojim putem i da traži drugog. Meni nisu dozvolili sinoć u policiji da prijavim suprugu i kažem svoju priču jer supruga ima jače veze i već je sve dogovoreno, naštimano. Ima veze u tužilaštvu, u policiji i samo naredi, priloži ljekarsko i uvali, slaži, podmetni. Ja sam danas dao svoju izjavu i obrazložio, ima u PU, dobivao sam i prijetnje, napisao je Namik Hajdarević u e-mailu, prenosi Oslobođenje