Published On: Uto, lis 5th, 2021

Tko je tajanstvena Svetlana iz “Pandora papira”: Putinova ljubavnica i majka njegovog djeteta?


Među milijunima dokumenata koji su procurili iz 14 agencija za osnivanje offshore tvrtki u okviru “Pandorinog lista”, pojavilo se ime navodne Putinove ljubavnice Svetlane Krivonogih, za koju su ruski mediji prethodnih godina pisali da ima dijete s njim.

Dokumenti otkrivaju tajnu imovinu vrijednu čak 100 milijuna dolara, uključujući luksuznu nekretninu u Monaku vrijednu 4 milijuna dolara, koja pripada Svetlani Krivonogih.

Dokumenti otkrivaju da je Krivonogih u rujnu 2003. preko offshore tvrtke registrirane na Britanskim Djevičanskim otocima kupio luksuzni stan vrijedan 4,1 milijun dolara pod nazivom “Brockville Development Ltd.” i to u razdoblju nakon što je rodila djevojčicu po imenu Luiza Rozova, za koju su neki ruski mediji napisali da joj je Putin otac.

Portal koji je o tome pisao prošle godine, u međuvremenu je zabranjen u Rusiji.

O misterioznoj Ruskinji nema mnogo javno dostupnih informacija, međutim, kako su istražili pojedini ruski mediji, Svetlana je skromnog porijekla, a Putina je upoznala još devedesetih godina prošlog stoljeća. Poznato je da je bila studentica ekonomije i da je radila kao čistačica u jednoj trgovini.

Putina je upoznala u tom periodu, u vremenu dok još nije bio predsjednik Rusije. Veza je navodno trajala do 2003.-2004. godine, kada je Svetlana rodila kćer Luizu.

Kćerka iz navodne veze Putina i Krivonogih Luiza
Kćerka iz navodne veze Putina i Krivonogih Luiza

Njena kćerka Luiza, koja danas ima 18 godina, sama je pokrenula priče o svom pravom ocu u intervjuima. Sama je priznala da je izuzetno slična Putinu, no odbila je potvrditi ili poreći da je Putin njen otac.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Drago
Drago
1 mjesec prije

Kujza liči na Purina.

Miki
Miki
Odgovori   Drago
1 mjesec prije

Lujza, sorry.