Published On: Sun, Jun 25th, 2017

Tko je prva dama Srbije? Vučić svoju Tamaru čuva od javnosti

Aleksandar Vučić, novi predsjednik Srbije, rijetko svoj privatni život iznosi pred oči javnosti.

Posljednjih su se mjeseci tako mnogi pitali tko je Tamara, prva dama Srbije, koja je Vučiću prije dva tjedna rodila sina.

A onda je ona, kako to i priliči, ponosno stala uz njega na jučerašnjoj inauguraciji, piše 24sata.hr.  P

ojavila se u elegantnoj, dugačkoj bijeloj haljini koja je neodoljivo podsjećala na onu koju je na inauguraciji američkog predsjednika Donalda Trumpa nosila njegova Melania.

Iako su materijali tih dviju haljina zapravo različiti, mnogi su komentirali kako je Tamara zapravo kopirala haljinu prve dame SAD-a.

 No tko je zapravo Tamara Vučić, rođena Đukanović? O njoj se ne zna puno, osim da se za Aleksandra Vučića udala 2013. godine. Rođena je u Beogradu 1981. godine gdje je završila osnovnu i srednju školu, a diplomirala na Fakultetu političkih znanosti.

Srpski mediji pišu da je od 2010. godine radila u ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom i vrlo često posjećuje humanitarne događaje.

Zanimljivo je da se nije uključivala u suprugovu kampanju jer voli živjeti mirnim i povučenim životom.

Javnost je prvi put zaintrigirala atraktivnim izgledom kad se prošle godine pojavila na proslavi Dana žena na Belom dvoru gdje ju je ugostila princeza Katarina Karađorđević.

Tamara je Vučićeva druga žena i prije tri godine pogodila ih je teška obiteljska tragedija.

Naime, tri dana prije planiranog porođaja, Tamara je izgubila dijete, djevojčicu koja se trebala zvati Neva. Njezino je srce iznenada prestalo kucati, a drugi detalji o toj tragediji javnosti nisu poznati.

Inače, prije Tamare Vučić je bio u braku s Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu, prenosi večernji list.