Published On: Pon, stu 19th, 2018

TKO JE OD VATRENIH OSTAO BEZ NOVCA? Prodaje se brončana medalju Hrvatske sa Svjetskog prvenstva 1998. godine

U opisu ponuđene medalje stoji: “Svjetsko prvenstvo u Francuskoj. Službena medalja za treće mjesto, koje je osvojila Hrvatska. Brončana medalja visi o originalnoj vrpci. Proizvođač – Bertoni. Samo je trideset kopija ovakve medalje. U pitanju je apsolutna rijetkost u aukcijskoj prodaji.

Aukcijska kuća koja prodaje na platformi The Saleroom u ponudi, između ostalog, ima i brončanu medalju koji je netko od igrača ili stručnog stožera originalnih Vatrenih iz 1998. godine ponudio na prodaju.

U pitanju je medalja za osvojeno treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u nogometu održanom u Francuskoj.

U opisu ponuđene medalje stoji: “Svjetsko prvenstvo u Francuskoj. Službena medalja za treće mjesto, koje je osvojila Hrvatska. Brončana medalja visi o originalnoj vrpci. Proizvođač – Bertoni. Samo je trideset kopija ovakve medalje. U pitanju je apsolutna rijetkost u aukcijskoj prodaji.”

Autentičnost ponuđene medalje zagarantirana je od strane aukcijske kuće, a početna cijena koja se za medalju traži iznosi 7,5 tisuća eura.

Aukcija će se održati 7. i 8. prosinca, a medalju Vatrenih sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj spremit će osoba koja ponudi najviše novca.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare