Published On: Sub, sij 1st, 2022

Tko je muškarac koji je izazvao kaos u avionu: Brata mu ubili, sestru silovali pred njim pa se ubila, on bio u logoru?

Ime Sulejmana Imamovića jučer je u kratkom roku postalo poznato diljem regije. Radi se o državljaninu Danske koji je napravio dramu u avionu koji je letio iz danskog Billunda za Tuzlu. Imamović je sa suprugom i kćeri bio jedan od putnika u avionu. Kada je saznao da, zbog vremenskih prilika, avon neće sletjeti u Tuzlu, nego je preusmjeren na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Imamović je “poludio”. Ustao je sa svog sjedišta u namjeri da otvori vrata aviona, prijeteći da će pobiti sve ljude u avionu, uključujući i sebe i svoju obitelj. Pritom je “rafalno” psovao zato što ga “vode u Srbiju”.

Nešto detaljnije o akteru incidenta u komentaru ispod jednog od prenesenih tekstova pisao je korisnik Facebooka Mevludin Bektić iz Živinica.

Prema Bektićevim tvrdnjama, Imamović je tijekom rata, na kućnom pragu, zarobljen zajedno s bratom i sestrom. Zločinci su mu danima silovali sestru i to pred njegovim očima, tako da je nesretna djevojka na kraju izvršila samoubojstvo. Bektić tvrdi da je Imamovićev brat ubijen u logoru. Sam Imamović je je pretpio torturu koju je jedva preživio. Nakon razmjene, polomljenih kostiju, prebačen je u Dansku na liječenje, gdje je ostao i nakon rata i zasnovao obitelj.

Pojedini mediji njegovu reakciju povezuju s ratnom traumom koju su mu, navodno, nanijeli Srbi.

Zajedno s njim privedena je i njegova supruga, koja je, nakon što je on savladan, također pokušala otvoriti vrata aviona.

guest
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Uzejpe
Uzejpe
16 dana prije

Zar nije priča o zarobljeništvu demantirana?

SikterEfendija
SikterEfendija
Odgovori   Uzejpe
16 dana prije

Tip je navodno iz Zavidovica i Srbi ga s kucnog praga odveli u zarobljenistvo! Kako da ne. Profesionalna zrtva. Zavidovici su bili pod kontrolom Muslimana cijelo vrijeme.

DžafaPatrijot
DžafaPatrijot
Odgovori   SikterEfendija
16 dana prije

Evo i Poskok nasjeda na laži patrijote Bektića sa facebooka. Sestra mu ni riječi o ovim stradanjima, čak kaže da su bili uvjek u odličnim odnosima sa Srbima. Patrijotske laži i podvale, nigdje im kraja.

Last edited 16 dana prije by DžafaPatrijot
Citat
Citat
Odgovori   DžafaPatrijot
16 dana prije

Da rezimiramo: sestra Sulejmana Imamovića, koju su Srbi silovali na njegove oči u logoru tokom rata, pa je posle toga izvršila samoubistvo, javila se iz Amerike i rekla da je Sulejman, koji je rat proveo kao pripadnik ARBIH i kom su Srbi slomili sve kosti u logoru, otišao u Dansku 1990. i da sva njegova ratna iskustva imaju veze sa Counter Strike igricom, verzija 1.6. Da sam ja krezavi SDA talliban – mene bi sada bila sramota od sebe samog.

Ruga
Ruga
Odgovori   Citat
15 dana prije

Ha ha… Drugačije i ne može biti.

Ruga
Ruga
Odgovori   DžafaPatrijot
15 dana prije

Ne treba vjerovati ljudima kojima smeta Deda Mtaz.

Ruga
Ruga
Odgovori   SikterEfendija
15 dana prije

Ma lažu čim zinu.

Ruga
Ruga
15 dana prije

Jel mu ko završio u silvertownu?

Anonimac
Anonimac
15 dana prije

Nitko krupno ko turčin ne lsže

Manjina
Manjina
Odgovori   Anonimac
15 dana prije

Pricitaj sta dobrica kaze o djikanskom laganju 😉

Mećanje
Mećanje
Odgovori   Manjina
15 dana prije

Patrijoti su ga nadmašili u laganju. Rahmetlija je pao u zaborav.

Zlatni ljiljan
Zlatni ljiljan
15 dana prije

Ebem vam gospu kad se pojavi