Published On: Čet, sij 30th, 2014

Titova unuka: Snimit ću film o dedi

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz, izjavila je da bi željela da snimi film o djedu.Iako je još samo na razini želje, vjeruje da će jednom postati realnost, rekla je ona u intervjuu za” Dalmacijanews”.

Tito je bio drag i šarmantan: Saša Broz

” Bio bi to film o odnosu koji sam imala s djedom, moj obračun s djetinjstvom”, rekla je Saša Broz.

 

 

Saša, kći Miše Broza, koja radi kao umjetnička direktorica riječke Opere, rekla je da je njezin djed bio ljubitelj opere. Koliko je volio jame Saša ne spominje.

 

 

” Istina, volio je operu, a operne pjevačice voljele su njega. Imam pravo reći da je bio beskrajno drag, duhovit, šarmantan i tolerantan, djed kakvog samo možeš poželjeti”, rekla je ona.

 

Ona je priznala je i da je zbog njega i prezimena dobila više medijskog prostora i da je i to, kao i sve u životu, medalja s dvije strane.

 

Kako je rekla, “svi su nečiji unuci i unuke, to shvaćam kao neminovnu činjenicu.Malo je manje interesantno kad svakodnevno surfaš po portalima ili čitaš novine, pa nema zapravo medija koji se na neki način ne bavi mojim prezimenom “.

 

” Želim me doživljavaju prvenstveno kroz moj rad, a ne kroz moje porijeklo. S druge strane, bila bih licemjerna kad bih rekla da nisam dobila puno više medijskog prostora zbog svog prezimena. Pokušavam, zapravo, pametno da balansiram s time”, naglasila je Saša Broz.