Published On: Pon, ruj 16th, 2013

Tito u swinger klubu

Postoje razni načini da europska dostignuća stignu i do Srbije, što je u praksi demonstrirao i Miodrag Svibanj (65) koji je nakon 40 godina provedenih na radu u Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Južnoafričkoj Republici odlučio u selu Velereč, kod Gornjeg Milanovca, pored same Ibarske magistrale, otvori prvi potput legalni klub svingera u Srbiji i, kako kaže za “Vijesti”, nakon tri godine rada kluba, prezadovoljan je poslom i uveliko razmišlja o proširenju posla jer su mu sadašnji kapaciteti i asortiman ljubavnih ponuda već davno prevaziđeni.

– Rukovodio sam se činjenicom da Srbi u životu ne mogu bez dvije stvari – bez dobre hrane i bez seksa. U ovaj posao sam uložio dosta novca, ali sudeći prema broju zainteresiranih parova koji dolaze iz Čačka, Kragujevca, Kraljeva, Aranđelovca, Valjeva, Ljiga, Mladenovca, a najviše ih je, ipak, iz Beograda, novac nije uludo potrošen. Naravno, ne očekujem da se obogatim preko noći, jer je ovo posao koji se planira, radi na duže staze, ali prezadovoljan sam i gotovo iznenađen dosadašnjim interesom za naše usluge u čemu, vjerovali ili ne, prednjače žene.

Uživa u svom poslu: Miodrag Svibanj

 

 

 

Stop pijancima

Na početku rada kluba često se dešavalo da im na vrata zakuca pijanac koji bi tražio ili nudio svoje vanserijske mačo usluge. 
– Naravno, takvim posjetiteljima je ulaz zabranjen uz fino objašnjenje da Swingers klub nije adresa na kojoj su poželjni i uz preporuku da je najbolje da idu kući svojim ženama. Jer, ne treba zaboraviti da su najveće rogonje baš među takvima koji se u piću hvale svojim kvantitetom i kvalitetom.Ovakvo uljudno objašnjenje imalo je efekta tako da sam se vrlo brzo oslobodio neukusnih ponuda – kaže za “Vijesti” Miodrag Maj.

Istina, pripremajući klub malo sam se pribojavao kako će Srbi reagirati, ali sada tvrdim da smo po ovom pitanju i ljubavnim maštarijama i napredniji od Nijemaca, Nizozemaca, Talijana i Danaca gdje su svinger klubovi uobičajeni – objašnjava Miodrag Maj, koji je među svingerima već odavno stekao povjerenje koje je u ovom poslu od velike važnosti.

 
Na pomen Miodragovog swingeri kluba mještani Velereči i poslije tri godine postojanja odmahuju glavom u znak negodovanja smatrajući da je riječ o “kući grijeha”, ali je gladak vlasnik kategoričan u tome da nema ni riječi o bilo kakvom obliku prostitucije.
– Da razjasnim, svingeri su oni koji upražnjavaju seks uz razmjenu partnera i ponašaju se raskalašno do određenih granica, ili su za grupni seks, a moja uloga u svemu tome je da posredujem i da takvim parovima omogućim njihove seksualne maštarije. Dakle, nema ni riječi o prostituciji.

 

Ploča s neonskim crvenim svjetlom

Sve počinje u prijemnom salonu gdje se parovi uz posluženje upoznaju i isključivo po slobodnoj volji odlučuju da li će i sa kojim parom razmijeniti seksualna iskustva. Naravno, svi dobro znaju zbog čega su došli i sve je apsolutno stvar dogovora i slobodne želje. Moje je da posredujem između zainteresiranih parova i to samo prilikom prvog dolaska, jer kasnije znaju sve što treba raditi, a nakon dogovora parovi svoje druženje nastavljaju u jednoj od nekoliko besprijekorno uređenih soba, sauni, jacuzziju ili u nekim od soba “za posebne namjene “i to u potpunoj diskreciji.

 

Ovako izgleda soba u svinger klubu u selu Velereč

Uveliko razmišljam da ponudu proširim i na one parove koji imaju specifičnije seksualne zahtjeve, ali i tada će osnovni preduvjet biti da se sve odvija dobrovoljno, na opće zadovoljstvo i bez ikakvog nasilja. Za sada su nam mušterije uglavnom sredovječni parovi između 30 i 40 godina, ima i strarijih gospođa, ali ima i znatiželjne omladine koja bi da proba ono što im nudim – kaže Miodrag Maj uz napomenu da mu je žao što među klijentima ima najmanje Milanovčani, ali se nada da će se uskoro i to promenti u njegovu korist.
Značajno mjesto u salonu za dogovor parova pripada velikoj fotografiji Josipa Broza Tita i tu će ostati, kaže Miodrag, dok bude postojao i Swinger klub.

 

Uzor za uživanje: Josip Broz Tito

– Sliku mi je donijela majka na dan otvaranja kluba. Kao komunista bila je izričita da na zidu visi Titova slika jer, u protivnom, nije htjela ući u kuću. No, majka nije pogriješila jer je poznato da je Tito bio veliki ljubavnik i svinger, ai danas se govori o tome kako je Tito vodio ljubav sa Sofijom Loren dok je sve to promatrao njezin suprug Karlo Ponti.

 

– Ne znam je li to bilo baš tako, ali da je volio seks to je općepoznata stvar. No, Tita malo od posjetitelja kluba i primijeti, jer oni imaju preča posla nego da raspravljaju o Titu – ističe Miodrag Maj, koji ne krije da u potpunosti uživa u svom poslu.

 

Ostvarenje snova: Kuća za potpuno opuštanje