Published On: Tue, Jul 24th, 2018

THOMPSON OTKRIO KAKO ĆE SE RJEŠITI HAJKE: Postat će počasni predsjednik Društva antifašista Hrvatske

Postoji samo jedan način da se MPT društveno amnestira. A to je onaj koji je prošao i Stjepan Mesić. Perković naime mora u sljedećem razdoblju predati zahtjev za mjestom u udruzi, a potom pošto je mlađi a nije govorio gadosti koje je Mesić govorio postoje velike šanse da upravo njega izaberu. Kada preuzme Društvo antifašista bit će mu nezgodno imputirati fašizam.

Podsjećamo Mesić je u doba dok je ustašovao javno, govorio kako je Jasenovac u suštini bio teretana, i da su Hrvati pobjedili 1941-e. Potom je shvatio da je prešao mjeru. I otišao u antifašiste.

Nema druge nego da Perković uradi isto. Jer vidimo koliko se Mesiću zaboravlja.

Silna ergela pjevača je 90-ih pjevala svakakve radikalne pjesme, i u RH i u Srbiji i u BIH. No nitko od njih kasnije nije uspio kao glazbenik.

U regionu imamo predsjednika koji je tvrdio da će za jednog Srbina ubiti deset muslimana.  Predsjednik u BIH je čovjek čiji je otac bio vođa džihada i koji je govorio da će stvarati Islamsku državu.

Dakle živimo u regiji u kojoj je jedan predsjednik ustašovao, drugi četnikovao, treći je sin deklariranog šefa el Mudžahida, i svima je nešto progledano kroz prste osim Thompsonovim pjesmama iz nekakvih opskurnih birtija 90-ih.

Pitali smo Soroševe medije što MPT mora učiniti da ga prestanu progoniti. Evo i odgovora:

  • Treba se učlaniti u društvo antifašista i prigrliti javno antifašističke ideje.
  • Treba kazati da je rat 90-ih bio potpuno pogrešan i da se Jugoslaviju nije smjelo rušiti.
  • Mora se pokajati jer je dio UZP-a i treba priznati da je s vojskom ušao u BIH.
  • Treba optužiti Tuđmana da je dijelio Bosnu.
  • Ako gostuje u Bujici mora se predstaviti kao Ivo Banac.
  • Valja mu otići u Hercegovinu i pokazati Hercegovcima kako se peca riba.
  • Treba napisati pjesmu posvećenu građanima.
  • U pjesmi Geni kameni treba promijeniti strofu tako da ide “Dobra bila 45-a”
  • Treba napraviti selfie sa Svetlanom Broz i Amerom Bahtijarom.

Uglavnom treba raditi sve što mu se kaže i bespogovorno živjeti život kako ga odredi NGO Duboka Hrvatska. Inače neće imati pravo građanstva u svojoj zemlji. Za koju on uzaludno i uporno misli da je slobodna i suverena država. I da je njegova.

Tekst je aktivistički uradak ironijsko satiričnog karaktera i treba ga shvatiti kao takvog. Svjesni smo da ga jedan dio MPT publike uopće ne može shvatiti. Jebi ga.