Published On: Čet, sij. 25th, 2018

Teško stradao vatrogasac koji je oduševio Hrvatsku izjavom “Dašta sam nego sritan, Gospe ti”

 

U prometnoj nesreći koja se prije dva dana dogodila u Žeževici na cesti između Šestanovca i Zagvozda teško je nastradao 21-godišnji Josip, vatrogasac DVD-a Zagvozd. Josip je postao poznat naciji nakon priloga za Novu TV iz srpnja 2016. o vatrogascima koji su gasili požar u Dugopolju.

Simpatični vatrogasac Josip je postao hit na društvenim mrežama nakon emitiranja priloga iz 2016. godine o vatrogascima u Dugopolju. On na snimci priča o dvosatnom pješačenju po nepristupačnom terenu nakon gašenja požara.

Dašta sam nego sritan, Gospe ti. Iša’ odozda, valja se doli ko’ konj, grčevi me vatali. Jedva živ osta‘”, rekao je Josip novinarki, a njegova izjava postala je hit na društvenim mrežama.

U induciranoj komi

Međutim, Josip je sad u splitskoj bolnici nakon teške nesreće u kojoj je sudjelovao. Bio je za upravljačem Golfa te se sudario s Mercedesom koji je naišao iz suprotnog smjera.

Golf je izletio s ceste, a Josip ispao iz vozila. U nesreći je zadobio teške i po život opasne ozljede glave, prijelom lubanje, nagnječenje mozga i lom kostiju. Jučer je operiran, nalazi se u induciranoj komi u Jedinici intenzivnog liječenja splitskog KBC-a.

Vozač i putnica iz Mercedesa prošli su s lakim ozljedama, a Josipov suputnik nije ni zatražio liječničku pomoć.

Na Facebook stranici Vatrogasci – Oni su naši Heroji, Josipu su upućene brojne želje za brzim oporavkom.

 

 

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer