Published On: Pet, stu 16th, 2018

Teško naoružani njemački specijalci i helikopter uhitili opasnog državljanina BiH

Jedinica specijalne njemačke policije (SEK) iz Berlina uhitila je 35-godišnjaka iz Bosne i Hercegovine u Klein Kreutz, naselju u blizini Brandenburga.

Državljanina BiH smatrali su opasnim, a bio je i naoružan.

Akcija njemačkih specijalaca izvedena je u utorak oko 15:30 sati, nakon što su prethodno dobili dojavu da se traženi 35-godišnjak, inače nastanjen u njemačkoj metropoli, krije u Klein Kreutzu, prenosi Radio Sarajevo.

Čak 12 teško naoružanih specijalaca pronašlo je traženu osobu u bivšem građevinskom centru, neposredno pored autobusne “okretaljke” u naselju, piše maz-online.

Prema policiji, državljanin BiH nije pružao otpor tijekom akcije uhićenja koja je trajala pola sata. U akciji su angažirani specijalci jer je bilo indicija da je državljanin BiH naoružan.

Stanovnici Klein Kreutza, primijetili su da iznad njihova sela kruži i policijski helikopter. Policija nije komentirala angažiranje helikoptera, ali zna se da se uključuje i kontrola iz zraka ukoliko postoji opasnost da tražena osoba može pobjeći.

Tužitelj Berlina podignuo je optužnicu protiv 35-godišnjeg državljanina BiH zbog nanošenja opasnih tjelesnih ozljeda, ali nisu objavljeni detalji.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare