Published On: Pon, lis 7th, 2013

TEREZA KESOVIJA STIGLA U BEOGRAD ‘Prvo sam bila na grobu maršala Tita i dobro se isplakala’

TEREZA KESOVIJA STIGLA U BEOGRAD 'Prvo sam bila na grobu maršala Tita i dobro se isplakala'

Tereza će u Beogradu 10. listopada održati koncert

‘Bila sam na grobu Maršala Tita i dobro se isplakala. Bila je prva stvar koju sam napravila kada sam došla u beograd’, ispričala je Tereza Kesovija za Blic. Tereza će u Beogradu za nekoliko dana, 10. listopada, u Domu Sindikata održati koncert.

Priznala je da je njen dolazak u Srbiju vrlo emotivan. ‘Beograd mi uvijek izmami suzu. Puno je emocija koje me vezuju za ovaj grad i ljude. Znam da će se na koncertu pojaviti mnogi od njih, i da ćemo zajedno pjevati. Dom sindikata je intiman prostor, sličan pariškoj Olimpiji. Malo ljudi, ali stvori se najljepša emocija, jer se osjećam kao da sam sa svojim najbližima’, iz dubine srca priča Tereza.

U Beogradu je prvo otišla na grob Josipa Broza Tita: ‘Rasplakala sam se. Neobično je kada znate da ispod te mramorne ploče leži čovjek koji je volio mnoge. Tito me uvijek prvo pitao: Što ima novo u Parizu?, a onda bi razgovarali os vemu. On je meni pričao anegdote, a ja sam njemu pjevala ‘O nono’, sjeća se tereza tih trenutaka.

Jako joj je žao, kaže, zbog Jovanke: ‘Voljela bih ju samo jednom čvrsto zagrliti’, u intervjuu za Blic govori Tereza Kesovija.