Published On: Pon, sij 10th, 2022

‘Tepić nije branio svoj dom, nego razarao tuđi. Veću tragediju spriječio je vojnik JNA’

Društvo za očuvanje hrvatske vojne tradicije (DOHVT) poručilo je, vezano za spomen-ploču majoru JNA Milanu Tepiću u Banja Luci, kako je potrebno objektivno i znanstveno utemeljeno rasvijetliti događaje vezane uz bjelovarski rujan te da Tepić nije branio svoj dom, nego razarao tuđi.

S obzirom na to da je u Srbiji i Republici Srpskoj (BiH) izgrađen svojevrsni kult majora Tepića koji je 29. rujna 1991. godine dignuo u zrak skladište ratnih rezervi JNA u šumi Bedenik nedaleko od Bjelovara, DOHVT je pokrenulo inicijativu za osnivanjem Muzeja Operativne zone i Zbornog područja Bjelovar upravo na Spomen području “Barutana 1991.”.

Jedan od ciljeva Muzeja je promicanje istine i digniteta događaja iz rujna 1991. kako bi se na temelju činjenica i znanstvene metodologije ispričala istinita priča o kobnom, ali i slavnim bjelovarskim ratnim danima, navode iz Društva.

Istina je jedini put u poboljšanju odnosa između Hrvatske i Srbije

S obzirom na to da je Srbija podigla spomenik Tepiću 2017. godine, a gradonačelnik Banje Luke 30 godina od bjelovarskog rujna otvara rane obitelji poginulih hrvatskih branitelja, DOHVT je kao reakciju na te događaje odlučilo u okviru muzejskog interpretacijskog centra rasvijetliti ove događaje i upozoriti na pogubnost ratova proizašlih iz agresorskih ambicija temeljenih na nacionalnoj netrpeljivosti čije se posljedice osjete i danas.

“Međutim, u tom cilju ne treba se voditi mržnjom i jednoumljem, ne tako da se major Tepić okarakterizira luđakom, istovjetno kako ga se s druge strane glorificira, već da se objektivno i znanstveno utemeljeno rasvijetle događaji vezani uz bjelovarski rujan”, objašnjavaju iz Društva.

Na tom tragu budućim generacijama u nasljedstvo treba se ostaviti istina, jedini put u poboljšanju odnosa između Hrvatske i Srbije, smatraju.

DOHVT navodi da je, uslijed blokadi vojarni JNA u Hrvatskoj više od dva mjeseca od proglašenja neovisnosti, odnosno svega nekoliko dana od isteka moratorija na odluku Hrvatskog sabora o proglašenju samostalnosti i neovisnosti, 32. korpus JNA kovao planove izbijanja na rijeku Savu i spajanja s 5. korpusom JNA. Međutim, taj čin kojim bi se u jeku napadne operacije JNA Hrvatska presjekla na dijelove, Glavni stožer Hrvatske vojske pokrenuo je akciju blokada i zauzimanja vojarni 32. korpusa JNA.

Tepićev cilj nije bila obrana skladišta nego očito zločin nad civilima

Major Tepić, zapovjednik skladišta minsko-eksplozivnih sredstava, minirao je skladišta i čekao trenutak kako bi, uslijed eksplozije, napravio što veću štetu ne samo na prostoru skladišta, već i u obližnjem bjelovarskom naselju Hrgovljani, a zasigurno i dijelu samog Bjelovara.

“Samo skladište nije bilo od isključive strateške važnosti, a kao izdvojeno ne bi se dugo branilo stoga cilj majora Tepića nije bila obrana skladišta već očito zločin nad civilima”, ocjenjuje DOHVT.

U tom naumu spriječio ga je aktivni djelatnik JNA, Siniša Paunović iz Ploča, koji je razminirao vezu između tri skladišta pa je eksplodiralo tek jedno, površinom najmanje u kojem je bio i sam Tepić.

Netom prije eksplozije, uz 10 hrvatskih branitelja, poginuo je i Paunović. DOHVT podsjeća kako je dio aktivnog sastava JNA i ročnika napustio je JNA ili je prikriveno radio za hrvatsku stranu.

Paunovića je ubio njegov kolega koji je djelovao naoružanjem s borbenog vozila prema braniteljima koji su pokušali pristupiti skladištu. DOHVT ističe kako se o žrtvi Paunovića nije puno govorilo, a tek je nedavno Grad Bjelovar pokrenuo inicijativu da se na bjelovarskom središnjem trgu na popis poginulih branitelja s bjelovarskog područja stavi i njegovo ime.

Odlikovan ordenom Narodnog heroja

Tepić je, s druge strane, postumno odlikovan ordenom Narodnog heroja kao posljednji narodni heroj u Jugoslaviji jer je branio svoju “otadžbinu” Jugoslaviju.

“Međutim Jugoslavija je već tada bila u terminalnoj fazi svoga raspadanja, pokrenuti su pregovori za međunarodnim priznanjem, a napadna operacija JNA bila je na svom vrhuncu. On nije branio svoj dom, već razarao tuđi, a sa sobom odnio jedanaest života hrvatskih branitelja i nepoznati broj vojnika i rezervista JNA”, poručuje DOHVT.

Prilikom eksplozije došlo je do prevrtanja vozila u kojem je bio vojnik Stojadin Mirković koji je tada poginuo – od čina vlastitog zapovjednika, dodaje Društvo.

Inicijativa DOHVT-a prepoznata je kroz programe Europske unije i u fazi je provedbe projekta kojim će se osuvremeniti muzejska baština. Iako je muzej već otvoren u rujnu 2021., bit će dodatno obogaćen multimedijskim sadržajem, a sastojat će se od stalnog muzejskog postava, spomen sobe, multimedijske dvorane i postava na otvorenom.

guest
111 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonimac
Anonimac
12 dana prije

Pa jedino što im je još preostalo je otkrivanje raznoraznih spomen ploča .
Samo mažu oči svom narodu.

🇷🇸✝️
🇷🇸✝️
Odgovori   Anonimac
12 dana prije

Niko neće određivati Srbima koga će da poštuju i da vole na njihovim teritorijama, niti ćemo dozvoliti, tako da pustute puste priče i spinovanja, bolje da se izborite za HB

Phoenix
Phoenix
Odgovori   🇷🇸✝️
12 dana prije

Ali iskljucivo na podrucju FBiH, dolazi u obzir samo da vratite Glamoc,Drvar i Grahovo!

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Phoenix
11 dana prije

Može samo vi trebate vratit Šamac Derventu i Brod ako ne znaš tu su Hrvati bili većina.

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   🇷🇸✝️
12 dana prije

Miniralo gohvno terorističko još dva skladišta sa DJIKANIMA…HEROJ je ovaj gazija Paunović i ekipa..šta kažete uzpejci…slava mu…

JOVAN
JOVAN
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

RAT JE POCEO KAD SU OPKOLJENE KASARNE I KAD JE POCELO UBIJANJE DJECE OD 18 GODINA ZBOG KAO KOMUNIZMA. PRIJE NIJE.
SRBI SU REKLI E NE MOZE TAKO. TEBI SE NE SVIDJA. PA OK NE MORA TI SE SVIDJATI. MI CEMO U BANJALUCI PODICI SPOMENIK I ARIJELU SARONU KOJI JE ZBOG SRBA POSLAO MADLEN U TRI MATERINE. SVIDJALO SE TO VAMA ILI NE.

JOVAN
JOVAN
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

PA ON JE BIO OFICIR S RJECJU. NIJE KO VASI SELJACICI IZ BEJHA NEKIH JAZBINA KOJE JE JNA NAHRANILA, OBUKLA, DALA STANOVE, DOBRE DOKTORE, NAJBOLJA ODMARALISTA, DOBRE TREBE OFICIRUSE, ZNANJE, IMANJE, STATUS PA KAD NATO NAPADE SRBE ODOSE U NATO GUZICU ZURNO, A NI ZAPUCALO SE JOS NIJE BILO. KOGA TI LAZES. HA.

JOVAN
JOVAN
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

JES POBRO, DIZE SE U ZRAK A NE VIKNU TEKBIIIIIRRRRR. KAKO TO.

JOVAN
JOVAN
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

DJE SI SAHBAZ. JES. MOGAO JE KO COIK ZABITI SE U NJUJORSKE NEBODERE SA BEJHA PASOSEM U DZEPU. DJE CE SAMO SKLADISTE.
VI TO KAD RADITE ZNATE DJECETE WAHABITSKI U NJUJORK. A USPUT VIRITE IZ GUZICE AMERICKOG AMBASADORA.

JOVAN
JOVAN
Odgovori   🇷🇸✝️
11 dana prije

STARI MA PUSTI. PLENKI CE PROTESTNU NOTU PROTIV TEPICA POSLATI BISERI JER JE TO PO PS. E KAKVE SAD ONA VEZE IMA S TEPICEM TO NE ZNA NI ELON MASK NA MARSU. LUDA ZEMLJA.

Supersrbo
Supersrbo
Odgovori   Anonimac
12 dana prije

Mazu oči svom narodu Maze tebi bakir oči.Od njegovih ovana nista ne vidiš.Milan Tepic je oficir od časti koji je izvršio svoju vojničku dužnost i nije pogazio zakletvu iz JNA kao sto je tvoj babo tekbiras uradio.Zato nikad nećeš imati nikakvu drzavu ko ce sa takvim lazovima praviti drzavu.

Last edited 12 dana prije by Supersrbo
File
File
Odgovori   Supersrbo
12 dana prije

T.urci NIKAD NECE IMATI NI METAR DRZAVE U BIH.

DZABE ALIJA, DZABA BAKIR, DZABA DZIHAD, DZABA ISIL, NIKAD OVDE NECE BITI ISLAMSKE DRZAVE.

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Supersrbo
12 dana prije

Mi se volimo mazati gofnima po očima

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

Juče STE se na krsnoj slavi genocidne tvorevine namazali svečano go..joj.. onima mundzosima svetosavlja riječima za krst za krst .. nema više maske…i prije je bilo …”koliko je na kozari lista još je više četa terorista…to je bilo i 1941 i42 i 43 i do oktobra 44 kad su vas spasili Crveni STALJIN i ZDANOV…

JOVAN
JOVAN
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

NISU ONI. NAS JE SPASILO ONO 3 ODSTO MUSLIMANA U NOBU. DA NJIH NE BI PROPDASMO. PA STE NA TO TRI POSTO ZIVJELI KO BUBREG U LOJU I IMALI ISTO FOTELJA KO SRBI I 1972. DOBILI I NACIJU. AKO VAS NISU SLAGALI DA VAM JE ALIJA 1992 NAPRAVIO NACIJU.

Blanka
Blanka
12 dana prije

Zar evaporitani drug major ovim “mucenickim” cinom nije branio Jugoslaviju i ideju jugoslavenstva, istu onu koju na mala vrata gura drug konjzul po naredbi jigoslovena grofovske krvi?

Treba li u posusju ocekivat prenikovanje OSJure Francetic u OS majora Tepica??

drZlikovac
drZlikovac
Odgovori   Blanka
12 dana prije

Je….major je ,tako gledajući ,žrtvovao sebe za ideju,grof ipak nije tako blesav,on gura druge u prve redove..

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Blanka
12 dana prije

Umrla je “mucenickom smrću četa djaka i jednom danu”..doveli ih Nedicevi SRBI SVABAMA na strijeljanje…ma pobio ih sluga Nedić…INCIDENT isprovocirao DRAZA…

JOVAN
JOVAN
Odgovori   Blanka
11 dana prije

NE TREBA. VI SVOJA IMENA MI SVOJA. AMERIKA KAZE OVDE JE DEMKKRATIJA. SAMO VI DAJTE STA SE VAMA DAJE A NAMA TEPICA NECE ZABRANITI NI 99 NATO PAKTOVA.

Manda
Manda
12 dana prije

Što je Hrvatine ne smijete komentirati, reko Ćović pst. naljutit će se Dodik.

Blanka
Blanka
Odgovori   Manda
12 dana prije

“PartIski” trolovi “knozi” rek’o portalski komesar. Vec vidjeno bar 500 puta 🙂

Phoenix
Phoenix
Odgovori   Manda
12 dana prije

Jer ako se dodo naljuti mozes treci okaciti Macku orep

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Odgovori   Phoenix
12 dana prije

🖕

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Odgovori   Manda
12 dana prije

Komentari fuuj

Šahbaz
Šahbaz
12 dana prije

Klasični srpski terorista….a mogao je biti traktorista..nije znao za dogovor TUDJMAN Milošević o podjeli Bosne

nisam kriv
nisam kriv
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Šahbaze sheremti se na tvoju bosnu !!!

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   nisam kriv
12 dana prije

Seremo se i mi na bosnu

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Seremo se svi grupno na Bosnu

Phoenix
Phoenix
Odgovori   Anonimac
11 dana prije

Ja uvijek na pc kakim

Petar
Petar
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Pokenjam se i a onako momčaki po bosnetini

JOVAN
JOVAN
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

JEL TO ONA MARAMICA. TUDJAMOVA. PA IMA JOS ANEGDOTA. ONA O PRIZNANJU BOSNE. KAD JE KLINTON OTISAO DA PROSTIS DA SE.. ULETI HARIS S TORBOM PUNOM ARAPSKIH MILIONA U WC. PA ONAKO DA SE NE BI DOLARIMA BRISALO PRIDJE S TOALET PAPIROM KLINTIJU. OVAJ UZEO OBRISE SE AL HARIS DRZI JOS JEDAN PAPIRIC. PITA KLINTI STA JE HARI SAD STA SAD DA BRISEM, A HARI VELI E OVAJ PAPIR JE ZA PRIZNANJE BEJHA. DA POTPISES. TAKO OVAJ POTPISA NA WC PAPIRU, KO VELI COVJEK E SVASTA, PA ZAR VAM SE TOLIKO ZURI. MOJ SAHBAZE. IMA TU PUNO ANEGDITA NECE HARI DA PRICA.

Jovke
Jovke
12 dana prije

Tepić je mučenik i Srpski junak i takav će ostati u srpskoj istoriji.Covek je zrtvovao svoj život zbog ideala u koje je verovao.Neka mu je vecna slava i hvala.

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Blago tebi 😂

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Da da minirali TERORISTI aerodrome Bihać Tuzla i sve OBJEKTE kada su bježali…zapale pa bjez helikopterom JNA…što ne izgori minirano nije se smjelo prići objektima…

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Srpska svetosavska ALKAIDA

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Za krst srpski i terorizam slavni

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Sretan Republici Srpskoj 9 Januar

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Živili srpski Tepici

Petar
Petar
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Sretan

Pocrtan
Pocrtan
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Za ideale ginu budale.Citiram jednog velikosrbina.

Jovke
Jovke
12 dana prije

Hrvati slave onog Barešića koji je bio pravi primer jednog teroriste i onda sole pamet nekom drugom.

Dedzal
Dedzal
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Pa on je terorista …digao je zrak skladiste jna a ne svoje licno…ubio 10 vojnika…najnormalniji terorista izlocinac…kasarna je bila u bjelovaru u hrvatskoj i normalno je trebala pripast hrvatima..nisu hrvati htjeli uzet kasarnu u nisu ili banja luci nego u bjelovaru…sta je tu tesko skontat…
❤🇧🇦🇭🇷🇺🇸🇮🇱🇬🇧🇦🇹🇩🇪

Blanka
Blanka
Odgovori   Dedzal
12 dana prije

“normalno je trebala pripasti…”
Po kojem pravu?

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Blanka
12 dana prije

Po svim pravima glupasta blanka

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Odgovori   Anonimac
12 dana prije

Komšić se krije iza imena Blanka ,bljak

Blanka
Blanka
Odgovori   Bruce Lee 🐉🐲
12 dana prije

Hehe, vama se Komsic prividja k’o HB 🙂

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Odgovori   Blanka
12 dana prije

nema ni vaše unitarne jedino u tomu smo Mi Hrvati🇭🇷 i Srbijanci složni ,k.meeee

Last edited 12 dana prije by Bruce Lee 🐉🐲
Anonimac
Anonimac
Odgovori   Bruce Lee 🐉🐲
11 dana prije

Srbi i Hrvati braćo skupa protiv zajedničkog neprijatelja, terorista alijini

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Anonimac
11 dana prije

Džaba zoveš dje 250 000 HRVATA iz Bos.possvine i Krajine…

Petar
Petar
Odgovori   Bruce Lee 🐉🐲
12 dana prije

Komšić viri iz baketovg šupka

Blanka
Blanka
Odgovori   Anonimac
12 dana prije

Vidis druze, ako je u gruntovnici nesto zavedeno kao vlanistvo neke pravne osobe sa sjedistem u inozemstvu (u slucaju otcjepljenja RH) , to ne znaci da cemo k’o zadnji razbojnici “pu, moje”… Na slicsn nacin se ponasale alijine postrojbe, kuce izbjeglih Srba i Hrvata smatrali “normalno je trebala pripasti…”. njima.

Dedzal
Dedzal
Odgovori   Blanka
12 dana prije

Vidis cetnik ne kradi tudje nickove…jel vam svima to u krvi …Blanka ne pise tako kao ti i nije kocijas.. i ne seri imovina jna nije srpska nego svih naroda u bivsoj jugoslaviji samo sto ste vi sve pokrali i onda nas napadali nasim oruzjem…ako ti mislis da cu ja zbog svadje ovdje na forumu sa hrvatima sa ovog forum negirati notornu cinjenicu da ste vi cetnici poceli napad na hrvatsku onda se varas…sve lazi donose samo kratkorocno dobitak a onda se ta laz vrati kao bumerang…
🙋‍♂️❤🇧🇦🇩🇪🇬🇧🇮🇱🇺🇸🇭🇷

Blanka
Blanka
Odgovori   Dedzal
11 dana prije

Jna je bila pravni subjekt u sfrj. Isto kao sto su bila odmaralista po Jadranskoj obali vlasnistvo poduzeca iz cijele Sfrj.

Tom tvojom logikom sve te firme su bile narodna imovina, kaj ne? Cemu onda poslijetatno vracanje imovine, i to narodne? 🙂

Sto se tice pljacke vojne imovine reci k’o no cetnicima prodavao naftu i naoruzanje Alijinim glavosijecima? Jel to bila narodna imovina ili…?

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Blanka
12 dana prije

Nisi ti blanka ti si bljanka

Blanka
Blanka
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

Cim ovoliko kevcete, zulja istina . I treba.

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Blanka
11 dana prije

Nemaš ti djikane nivo blanke

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Odgovori   Blanka
12 dana prije

Po zakonu sile pravo je za tebe ovaj rad 🖕

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Blanka
12 dana prije

Po pravu naoružanja Teritorijalne ODBRANE koje su svetosavski TERORISTI kamili u tzv magacin JNA

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Da od TO što su zaradili srbi i hrvati jer tad muslimani nisu postojali

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Bježi eto Š šahbaza

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

Ja sam konj

Pocrtan
Pocrtan
Odgovori   Blanka
12 dana prije

Teritorijalnom života ti.

Jovke
Jovke
Odgovori   Dedzal
12 dana prije

Aj i ti ne soli pamet,za vas su mudzahedini koji su osecali glave ljudima borci za slobodu i pravdu.Da ne pričam o Brcanskoj malti i dobrovoljackoj ulici.

Last edited 12 dana prije by Jovke
Dedzal
Dedzal
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Bošnjaci
Poginulih civila:
33.071[3]
Poginulih vojnika:
31.270[3]
Ukupno:
64.341[3]
Hrvati
Poginulih civila:
2.163[3]
Poginulih vojnika:
5.439[3]
Ukupno:
7.602[3]Srbi
Poginulih civila:
4.075[3]
Poginulih vojnika:
20.649[3]
Ukupno:
24.724[3]

Last edited 12 dana prije by Dedzal
Phoenix
Phoenix
Odgovori   Dedzal
12 dana prije

Kad slusas srbe pomislio bi da im nije poginulo ni jedan vojnik!
Interesantno bi bilo napraviti statistiku, ko je sa kakvim oruzjem raspolagao!

Jovke
Jovke
Odgovori   Phoenix
12 dana prije

Aj ne lupaj čoveče da niste imali pomoć sveta nebi vas danas ni na mapi bilo.

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Nema nas ionako na mapi, kad smo sprcani na 17%

Petar
Petar
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Bit će te tek sprcani

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Bježi eto Š šahbaza

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

Ja sam konj

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

Ko ti je kriv što si SRBIN

Phoenix
Phoenix
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Svi su imali neku pomoc

Dedzal
Dedzal
Odgovori   Phoenix
12 dana prije

Vidis kad izneses tacne podatke pobijes sve one njihove lazi…5000 srba civila ubijeno u sarajevu 3000 u srebrenici 2500 u zenici 1000 u tuzli 3000 u mostaru..a ono ukupno 4075 od cega su 470 srbi ubijeni od srpskih granata a koji su zivjeli u gradovima pod kontrolom Armije BiH…tacno na spisku stoji ko je i kako ubijen imenom i prezimenom…jos se traga za tijelima 11000 ljudi medju kojima su 87% bosnjaci…
🙋‍♂️❤🇧🇦🇩🇪🇬🇧🇮🇱🇺🇸🇭🇷

Phoenix
Phoenix
Odgovori   Dedzal
12 dana prije

Da smo mi imali oruzije ko oni, nebi ni bilo rata

Troskok
Troskok
Odgovori   Dedzal
12 dana prije

Sta je ovo. Kod Hrvata duplo vise vojnika. Kod Srba pet puta vise vojnika nego civila. Kakva je to jadna vojska. Ili su im i za to muhadzedini krivi

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Pa šta, to su naši borci, na velikom putu, a Brćanska Malta i dobrovoljačka jesu ratni zločin Armije bih

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Legitimni vojni cilj agresora vojska dva oka u glavi tzv Jugoslavije CRNE SRBIJE i još gore Gore sve iza 26.aprila 1992…dobro ste djikani.prosli…

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

Kenjamo po bosni

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
11 dana prije

Tek ćeš motku ukenjati…nema više JNA…

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Odgovori   Jovke
12 dana prije

🖕

Pocrtan
Pocrtan
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Tko ga slavi?Koji gradonačelnik?Ti malo na pamet.Možda prođe.

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
12 dana prije

O draga, o mila, o slatka slobodo®️🇭🇷

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Odgovori   Bruce Lee 🐉🐲
12 dana prije

😘❤️🤍💙🇭🇷❤️🤍💙®️🙏®️ HR ❤️ HB ®️

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Bruce Lee 🐉🐲
12 dana prije

Tišu HIJENO KATOLIČKI teroristo SKUTORE PORVACENI …NEMA RAZLIKE IZMEĐU TEBE I TEPICA

Mornar
Mornar
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Hijeno muslimanska.

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Mrš konju terorističko isilovski

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Vidjeli juče svetosavske mundzose što pevase na paradi GENOCIDA ono za krst za krst…nije više rista komunista…za krst za krst rista traktorista

Phoenix
Phoenix
Odgovori   Bruce Lee 🐉🐲
12 dana prije

Sve cestitke republici Hrvatskoj!

Jovke
Jovke
Odgovori   Bruce Lee 🐉🐲
12 dana prije

Jaka ti sloboda,pola Hrvatske po Nemackoj i Irskoj,sad ste u toj vestackoj EU obične sluge.

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Jovke ne bleji kad te niko ne striže.
Imaš ti svojih problema ,pusti ti tuđe .
Svak sebi .

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Anonimac
12 dana prije

Jovke je muslim

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Šahbaz
12 dana prije

Ima jedan ŠAHBAZ rista traktorista…SVETOSAVSKI mundzos terorista…za krst za krst…dobićete od amura bombicu a braće Rusa prst..prst za krst…

nisam kriv
nisam kriv
Odgovori   Jovke
12 dana prije

I vi ste tamo sluge al druge kategorije ima vas dosta sluga i u Hrvatskoj a tek kako se grambate za HR državljanstvo , ne znam zašto !? Hebalo vas ono malo Rusa i Kineza !

Jovke
Jovke
Odgovori   nisam kriv
11 dana prije

Srbija je danas moćna I jaka država koja je cenjena u celom svetu.Danas smo ispred Hrvatske u svakom pogledu.

Nisam kriv
Nisam kriv
Odgovori   Jovke
11 dana prije

Uživajte !

Šahbaz
Šahbaz
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Mrs muslim

Pocrtan
Pocrtan
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Jest.A srećemo i Srbe(lma vas ima).

Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
Odgovori   Jovke
12 dana prije

Tješi se.

Vijagra
Vijagra
12 dana prije

Kako to nije prevezao u Zagreb, pa tamo negdje u blizini Sranje Tudjmana to sve digao u zrak.

Mornar
Mornar
Odgovori   Vijagra
12 dana prije

Ja sam za.

Supersrbo
Supersrbo
12 dana prije

Milan Tepic je radio svoj posao koji danas niko ne radi.Kad bi svi bili azurni kao on i poštovali svoje zakletve date u JNA vojsci.Gradjanskog rata nikad nebi bilo.Zato kus lazljiva bagro.

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Supersrbo
12 dana prije

Baš ga je radio
Samo spomenik ostao od njega😂😂

Supersrbo
Supersrbo
Odgovori   Anonimac
11 dana prije

Tvoj mozak to nikad neće razumjeti zato nikad od vas naroda niti vojske.Kome ti možeš zakletvu dati jedino svom bijednim i malo životu i djelu.Kus bagro carsijska.

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Supersrbo
11 dana prije

Jako dirljivo ..Pune mi oči suza.😪😢

icoo
icoo
12 dana prije

Budala..

Supersrbo
Supersrbo
11 dana prije

Neko ko nije vjerovao i želio Jugoslaviju.Ne moze razumjeti ni Milana Tepica.koji je radio svoj posao i bio zadužen za exploziv.Eto nek sad Hrvatska ili OS BiH preda magacin nekim vjetrovima kome je neka budala podijelila klase a do juče su bili na hrani u nekom Kaznenom zavodu.hahahahahah

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Supersrbo
11 dana prije

Meni vas žao koliko ste ograničeni..

icoo
icoo
Odgovori   Anonimac
11 dana prije

Stvarno ima bolesnih ljudi..

JOVAN
JOVAN
11 dana prije

HRVATI OZBILJNO TREBAJU PLENKIJU POSLIJE SILNIH PRODAVANJA PO BRISELU PREGLEDATI DUPE. DA NIJE LJUDI COVJEK POSTRADAO. HITNO KOLONOSKPIJA I REKTOSKOPIJA. NESTO MENI TU…..

Vuk krajiški
Vuk krajiški
11 dana prije

Major Tepić sin Kozare sa vojnikom Stojadinom Mirkovićem se upisao u besmrtne heroje ko vojvoda Sinđelić ko šibenčinan Marko Bilić ,svi bi volili da imate u istoriji ovakve junake sve je to stvar genetike ..manite se srba gledajte svoje atare ko hoće da razgovara tu smo ko neće nek stavi sebi ular i dizgine i nek se javi svojim gazdama …

Samo malo
Samo malo
Odgovori   Vuk krajiški
11 dana prije

Uh junaka u pm
Taj zločinac Tepić je digao u zrak i 11golobradih ročnika ,zašto Stanivuković nije pozvao obitelj od te poginule djece,da kažu oni šta misle.
Heroj je general Trifunović koji je predao vojarnu u Varaždinu i svi su zarobljeni ročnici autobusom poslani u Srbiju.
Vi ste tom generalu sudili. Imate vi kroz povijest više izdajica i budala,nego heroja.
Želim vam još takvih heroja u odbrani nelegalno stečenih milijuna.